Μην το ρισκάρετε

ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ

Θα δείτε τη διαφορά

 

Γνωρίζατε ότι τα γνήσια υδραυλικά φίλτρα της John Deere διαθέτουν σχεδιασμό βαρέως τύπου με μεταλλικά τερματικά καπάκια και ένα στοιχείο φίλτρου συγκολλημένο στην τερματική πλάκα; Έτσι διασφαλίζεται καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη προστασία για το υδραυλικό σας σύστημα.

 


Φίλτρα

Υδραυλικά φίλτρα της John Deere

Τα υδραυλικά φίλτρα της John Deere διαθέτουν πέντε στοιχεία κόλλας θερμής τήξης για διασφάλιση ομοιόμορφης απόστασης και συνεπώς ενίσχυση της χωρητικότητας των φίλτρων. Σε άλλα φίλτρα υπάρχουν μόνο δύο τέτοια στοιχεία. Τα υδραυλικά φίλτρα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν τα υδραυλικά συστήματα της John Deere από φθορά και υδραυλικά πλήγματα λόγω απότομης μεταβολής ή διακοπής της ροής. Δεν επιτρέπουν την είσοδο ρύπων και αποτρέπουν ζημιές στα μηχανήματα από τη λάσπη και τα οξέα.

Οφέλη

 • Οι ομοιόμορφες πτυχώσεις διασφαλίζουν μεγαλύτερη ικανότητα συγκράτησης ρύπων και μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις
 • Κόλλες εξαιρετικά θερμής τήξης ενισχύουν τα διηθητικά στοιχεία και διασφαλίζουν ίσες αποστάσεις

Στην καρδιά της αποτελεσματικής απόδοσης

Τα φίλτρα λαδιού, καυσίμου και αέρα αποτρέπουν την είσοδο επιβλαβών σωματιδίων στον κινητήρα, μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου. Τα ακάθαρτα φίλτρα μπορούν να αυξήσουν τη χρήση καυσίμου έως και 5% ανά φίλτρο, συνεπώς, είναι σημαντικό να αλλάζετε τα φίλτρα μόλις φτάσουν στο τέλος της ωφέλιμης ζωής τους. Καθώς έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να λειτουργούν με τους κινητήρες μας, συνιστούμε θερμά να χρησιμοποιείτε πάντα γνήσια φίλτρα John Deere. Τα αντίγραφα κατώτερης ποιότητας πάντα επιφέρουν μεγαλύτερο κόστος παρά εξοικονόμηση.

Φίλτρα καυσίμου της John Deere

Φίλτρα καυσίμου της John Deere

Τα φίλτρα καυσίμου της John Deere έχουν σφιχτές πτυχώσεις, επιστρωμένα διηθητικά στοιχεία και μια σφιχτή στέγανωση μεταξύ των στοιχείων και της θήκης του φίλτρου.

Το νερό μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά στα συστήματα καυσίμου. Γι' αυτό τα φίλτρα καυσίμου της John Deere είναι σχεδιασμένα όχι μόνο για να παγιδεύουν το νερό, αλλά και για να το απωθούν. Αυτά τα στοιχεία φίλτρου με την ειδική επίστρωση απομακρύνουν με ασφάλεια το νερό ενώ αποτρέπουν το σχηματισμό σκουριάς και την ανάπτυξη μικροβίων που μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένη κατανάλωση καυσίμου.

Οφέλη

 • Οι σφιχτές πτυχώσεις και η διάταξη των στοιχείων σε ίσες αποστάσεις διασφαλίζουν την υψηλή ικανότητα παγίδευσης νερού και σωματιδίων σκόνης πριν από την είσοδό τους στο σύστημα καυσίμου
 • Τα επιστρωμένα στοιχεία του φίλτρου απωθούν ενεργά το νερό και αποτρέπουν την εισχώρησή του στο καύσιμο
 • Η σφιχτή στεγάνωση μεταξύ της θήκης και των στοιχείων αποτρέπει την είσοδο μη φιλτραρισμένου καυσίμου στον κινητήρα
Φίλτρα λαδιού της John Deere

Φίλτρα λαδιού της John Deere

Στα φίλτρα λαδιού της John Deere τα στοιχεία είναι διατεταγμένα σε ίσες αποστάσεις, χωρίς κενά που θα μπορούσαν να επιτρέψουν την εισχώρηση ρύπων. Σε άλλα φίλτρα τα στοιχεία μπορεί να είναι διατεταγμένα σε ακανόνιστες αποστάσεις, όπως στο φίλτρο στα δεξιά.

Τα λάδια που περιέχουν ρύπους δυσχεραίνουν τη λειτουργία του κινητήρα, οδηγούν σε χρήση περισσότερου καυσίμου και σε συντομότερα διαστήματα σέρβις. Τα φίλτρα λαδιού της John Deere είναι σχεδιασμένα για να παγιδεύουν σωματίδια τόσο μικρά όσο το ένα πέμπτο του πάχους μιας ανθρώπινης τρίχας. Τα φίλτρα κατώτερης ποιότητας έχουν πιο περιορισμένες δυνατότητες συγκράτησης ρύπων και επιτρέπουν την είσοδο επιβλαβών σωματιδίων στον κινητήρα.

Οφέλη

 • Οι ομοιόμορφες πτυχώσεις και η διάταξη των στοιχείων σε ίσες αποστάσεις διασφαλίζουν ομοιόμορφο φιλτράρισμα και καλύτερη απόδοση
 • Ο σπειροειδής σωλήνας με το αυλακωτό κέντρο προσθέτει αντοχή, για την αποτροπή της κατάρρευσης των στοιχείων φίλτρου
 • Οι λαστιχένιες φλάντζες στεγανοποίησης δημιουργούν καλύτερη στεγανότητα από τις πλαστικές που χρησιμοποιούνται σε φίλτρα κατώτερης ποιότητας
Φίλτρα αέρα της John Deere

Φίλτρα αέρα της John Deere

Τα φίλτρα αέρα της John Deere αποτελούν άλλη μια αμυντική γραμμή υψηλής ποιότητας απέναντι στους ρύπους που προσπαθούν να εισχωρήσουν στον κινητήρα σας. Μειώνουν τη φθορά του κινητήρα, απομακρύνοντας τη σκόνη, τη βρομιά και άλλους ρύπους από τον αέρα εισαγωγής. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά σε ό,τι αφορά την παγίδευση ανεπιθύμητων σωματιδίων.

Οφέλη

 • Οι ομοιόμορφες πτυχώσεις και τα περισσότερα στοιχεία φιλτραρίσματος διασφαλίζουν υψηλή αποδοτικότητα και μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις
 • Η σωστή ροή αέρα διασφαλίζει τον περιορισμό ελάχιστης ροής παγιδεύοντας περισσότερους ρύπους σε σχέση με κορυφαία φίλτρα αέρα ανταγωνιστικών εταιρειών
 • Μια σφιχτή στεγάνωση δεν επιτρέπει στα σωματίδια να παρακάμψουν το φίλτρο