Άνθρωποι που περπατούν ανάμεσα σε διάφορους τύπους εξοπλισμού John Deere σε ένα μεγάλο χωράφι.

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ Η ΖΩΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Αγωνιζόμαστε όπως κανένας άλλος

Οι δραστηριότητές μας είναι απαραίτητες τη ζωή. Τρέχουμε για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και τον πλανήτη που μας συντηρεί. Δημιουργούμε έξυπνες συνδεδεμένες μηχανές που επιτρέπουν στις ζωές να κάνουν ένα άλμα μπροστά.

Δείτε τον Ανώτερο Σκοπό μας


Οι πελάτες της John Deere βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.

Στηριζόμαστε σε περισσότερα από 180 χρόνια εμπειρίας και terabyte δεδομένων ακριβείας για να γνωρίζουμε εκείνους και τις επιχειρήσεις τους καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Η εύχρηστη τεχνολογία μας τους βοηθάει στο να αποφέρουν αποτελέσματα τόσο στον χώρο εργασίας και στον ισολογισμό. Διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη πρόσβαση σε εξαρτήματα, υπηρεσίες και αναβαθμίσεις επιδόσεων, τόσο για το σπίτι όσο και για ανταλλαγές, παρέχοντας υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του εξοπλισμού τους, έχοντας πάντα υπόψη την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα.

Και δεν ξεχνάμε ποτέ ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τη ζωή να κάνει ένα άλμα μπροστά.


Βιωσιμότητα

Αγωνιζόμαστε να δημιουργούμε λύσεις που να υποστηρίζουν τα προς το ζην των πελατών και των κοινοτήτων μας σε ολόκληρο τον κόσμο για τις επόμενες γενιές.

Στόχοι Βιωσιμότητας Διαβάστε την Αναφορά Βιωσιμότητας στον Αμερικανικό ιστότοπό μας

Καινοτομία και Τεχνολογία

Προσπαθούμε να δημιουργούμε νέους τρόπους σκέψης και να αναπτύσσουμε νέους τρόπους. Όχι για να διαταράξουμε το status quo, αλλά για να εξελίξουμε τις πελατοκεντρικές λύσεις που προωθούν τις θέσεις εργασίας με ευκολότερους και πιο κερδοφόρους τρόπους.

Επισκεφθείτε την Καινοτομία και Τεχνολογία

Κοινότητα

Το ενδιαφέρον μας είναι τόσο τολμηρό όσο η εμπιστοσύνη που εμπνέει Αυτός ο σεβασμός αποκτάται με κόπο. Με υπερηφάνεια για την καλή δουλειά που κάνουμε, έχουμε ισχυρό αντίκτυπο στις κοινότητές μας και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε για τη Δύναμη της Υπηκοότητας στον Αμερικάνικο ιστότοπό μας

Ηγεσία

Οι μεγάλοι ηγέτες δημιουργούν μεγάλες εταιρείες, και ο διευθύνων σύμβουλός μας, John May, μοιράζεται τις ισχυρές κατευθυντήριες αξίες των προκατόχων του, συμπεριλαμβανομένης της ακεραιότητας, της ποιότητας, της δέσμευσης και της καινοτομίας.

Γνωρίστε τους Ηγέτες μας