Άνθρωποι που περπατούν ανάμεσα σε διάφορους τύπους εξοπλισμού John Deere σε ένα μεγάλο χωράφι.

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ Η ΖΩΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

Αγωνιζόμαστε όπως κανένας άλλος

Οι δραστηριότητές μας είναι απαραίτητες τη ζωή. Τρέχουμε για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται και τον πλανήτη που μας συντηρεί. Δημιουργούμε έξυπνες συνδεδεμένες μηχανές που επιτρέπουν στις ζωές να κάνουν ένα άλμα μπροστά.


Οι πελάτες της John Deere βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.

Στηριζόμαστε σε περισσότερα από 180 χρόνια εμπειρίας και terabyte δεδομένων ακριβείας για να γνωρίζουμε εκείνους και τις επιχειρήσεις τους καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Η εύχρηστη τεχνολογία μας τους βοηθάει στο να αποφέρουν αποτελέσματα τόσο στον χώρο εργασίας και στον ισολογισμό. Διασφαλίζουμε την απρόσκοπτη πρόσβαση σε εξαρτήματα, υπηρεσίες και αναβαθμίσεις επιδόσεων, τόσο για το σπίτι όσο και για ανταλλαγές, παρέχοντας υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του εξοπλισμού τους, έχοντας πάντα υπόψη την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα.

Και δεν ξεχνάμε ποτέ ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε τη ζωή να κάνει ένα άλμα μπροστά.


Βιωσιμότητα

Αγωνιζόμαστε να δημιουργούμε λύσεις που να υποστηρίζουν τα προς το ζην των πελατών και των κοινοτήτων μας σε ολόκληρο τον κόσμο για τις επόμενες γενιές.

Στόχοι Βιωσιμότητας Διαβάστε την Αναφορά Βιωσιμότητας στον Αμερικανικό ιστότοπό μας

Καινοτομία και Τεχνολογία

Προσπαθούμε να δημιουργούμε νέους τρόπους σκέψης και να αναπτύσσουμε νέους τρόπους. Όχι για να διαταράξουμε το status quo, αλλά για να εξελίξουμε τις πελατοκεντρικές λύσεις που προωθούν τις θέσεις εργασίας με ευκολότερους και πιο κερδοφόρους τρόπους.

Επισκεφθείτε την Καινοτομία και Τεχνολογία

Κοινότητα

Το ενδιαφέρον μας είναι τόσο τολμηρό όσο η εμπιστοσύνη που εμπνέει Αυτός ο σεβασμός αποκτάται με κόπο. Με υπερηφάνεια για την καλή δουλειά που κάνουμε, έχουμε ισχυρό αντίκτυπο στις κοινότητές μας και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε για τη Δύναμη της Υπηκοότητας στον Αμερικάνικο ιστότοπό μας

Ηγεσία

Οι μεγάλοι ηγέτες δημιουργούν μεγάλες εταιρείες, και ο διευθύνων σύμβουλός μας, John May, μοιράζεται τις ισχυρές κατευθυντήριες αξίες των προκατόχων του, συμπεριλαμβανομένης της ακεραιότητας, της ποιότητας, της δέσμευσης και της καινοτομίας.

Γνωρίστε τους Ηγέτες μας

Η εταιρεία & Deere προσφέρει μια σειρά από περισσότερες από 25 μάρκες για να παρέχει μια πλήρη σειρά πρωτοποριακών λύσεων για τους πελάτες μας σε μια ποικιλία συστημάτων παραγωγής σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των μηχανημάτων τους. Εδώ παρουσιάζεται ένα δείγμα από αυτές τις μάρκες.

Wirgen logo

Wirtgen

Κατασκευασμένο από τους Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann, και Benninghoven, το Wirtgen Group προσφέρει στους πελάτες λύσεις κινητών μηχανημάτων για κατασκευή και αποκατάσταση δρόμων, εγκαταστάσεις για εξόρυξη και επεξεργασία ορυκτών ή υλικών ανακύκλωσης και για παραγωγή ασφάλτου. Οι πέντε μάρκες, όταν χρησιμοποιούνται μαζί, καλύπτουν ολόκληρο τον κύκλο κατασκευής ενός δρόμου, την επεξεργασία, την ανάμειξη, την επίστρωση, τη συμπίεση και την αποκατάσταση.

Hagie logo

Hagie

Η ιστορία της Hagie είναι μία ιστορία καινοτομίας και διορατικότητας. Ο Ray Hagie είχε ως κίνητρο τη μείωση της αναποτελεσματικότητας και την εξεύρεση ενός καλύτερου τρόπου, με αποτέλεσμα να επικεντρωθεί σε λύσεις ψεκασμού για καλλιέργειες. Το 1947, το πάθος του για την επίλυση προβλημάτων δημιούργησε το πρώτο αυτοκινούμενο ψεκαστικό παγκόσμια’. Αυτή η επαναστατική εξέλιξη έφερε αυξημένες πωλήσεις, επεκτάσεις εργοστασίων και μια διεθνή αγορά.  Η Hagie συνεχίζει να παράγει ψεκαστικά και αποφουντωτές καλαμποκιού μεγάλης έκτασης.

PLA Logo

PLA

Ο ιδρυτής Juan Carlos Pla ίδρυσε τους πρώτους ανυψωτήρες σπόρων στις θύρες μεταφοράς της Αργεντινής’ πριν κατασκευάσει το χαρακτηριστικό του προϊόν, το ψεκαστικό ψηλού σασί. Μέχρι το 1978, η PLA κατασκεύαζε το πρώτο αυτοκινούμενο ψεκαστικό ακολουθούμενο από το σύστημα αυτόματης ρυμούλκας της Λατινικής Αμερικής’ (1993) και τον πρώτο’ στον κόσμο“ αυτόματο πιλότο” ψεκαστικού (1999). Η PLA κατασκευάζει φυτευτικές μηχανές και ψεκαστικά.

Mazzotti Logo

Mazzotti

Ιδρύθηκε από την οικογένεια Mazzotti, μια εταιρεία με εμεπιρία σχεδόν 75 ετών ’ στην κατασκευή αυτοκινούμενου γεωργικού εξοπλισμού. Ως αγρότες από καρδιάς, η οικογένεια έχτισε μια φήμη παθιασμένων καινοτόμων και οραματιστών στη συνεχή εξέλιξη της επίλυσης των προβλημάτων των πελατών και την κάλυψη της ζήτησης. Η Mazzotti κατασκευάζει αυτοκινούμενα ψεκαστικά στην Ιταλία.

Monosem logo

Monosem

Για περισσότερα από 75 χρόνια η Monosem, παρέχει φυτευτικές μηχανές και καλλιεργητικές μηχανές κενού ακριβείας σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως. Από το 1945, το η ιστορία της Monosem’ είναι γεμάτη με συνεχείς καινοτομίες προϊόντων. Ενώ θεωρείται από καιρό ο ηγέτης της γαλλικής αγοράς φυτευτικών μηχανών ακριβείας, η Monosem έχει βγάλει τα προϊόντα της στην παγκόσμια αγορά, με περίπου το 70% της παραγωγής της να εξάγεται.  Το παράρτημα της Πόλης του Κάνσας επικεντρώνεται στην αγορά ειδικών καλλιεργειών της Βόρειας Αμερικής.

A&I Products Logo

A&I Products

Από το 1980,η A&I Products έχει γίνει ένας κορυφαίος κατασκευαστής και χονδρικός διανομέας ανταλλακτικών aftermarket για τις αγορές της γεωργίας, του χλοοτάπητα και του βιομηχανικού εξοπλισμού. Με τις ρίζες της ως ένα μικρό κατάστημα μηχανημάτων και εγκαταστάσεις επισκευής, η A&I Products έκανε τη μετάβαση με την κατασκευή νέων εξαρτημάτων για την αντικατάσταση εκείνων που είχαν αναγνωριστεί ως συχνά επισκευαζόμενα. Τώρα η A&I Products προσφέρει περισσότερους από 160.000 διαφορετικούς κωδικούς αριθμούς ανταλλακτικών σε πολλές εφαρμογές.

Blue River Technology Logo

Blue River Technology

Η Blue River Technology βασίζεται σε μία απλή ιδέα – μεγιστοποίηση ενώ ελαχιστοποιεί. Η Blue River συνδυάζει τις τελευταίες καινοτομίες και την τεχνολογία για να βελτιώσει την παραγωγή γεωργίας μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στον πλανήτη. Η Blue River ανέπτυξε την Τεχνολογία See & Spray Select που είναι διαθέσιμη στην John Deere  στα ψεκαστικά σειράς 400 και 600. Το See & Spray συνδυάζει όραση υπολογιστών, την μηχανική εκμάθηση και τη ρομποτική για να εξοικονομεί χρόνο και χρήμα στους πελάτες, αυξάνοντας παράλληλα την κερδοφορία με βιώσιμο τρόπο.

Harvest Profit logo

Harvest Profit

Κατασκευασμένη το 2015, η Harvest Profit αποτελείται από μια ομάδα που ζει και εργάζεται στην καρδιά της εξοχής με τις φάρμες της Βόρειας Ντακότα. Η αποστολή της εταιρείας’ είναι να παρέχει μεγαλύτερη ορατότητα στην οικονομική πλευρά της γεωργίας. Η Harvest Profit έχει δημιουργήσει ένα σύνολο εργαλείων λογισμικού που εστιάζουν στο να διευκολύνουν τους αγρότες στην παρακολούθηση του κόστους των αγροκτημάτων, των κερδών, των τιμών των σπόρων στην αγορά και του αποθέματος. Αποκαλείται’“λογισμικό για έξυπνους αγρότες” – όσους αντιμετωπίζουν τα χωράφια τους ως επιχείρηση όλο τον χρόνο. 

Bear Flag Robotics Logo

Bear Flag Robotics

Η αποστολή της Bear Flag Robotics είναι να αυξήσει την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων, μειώνοντας παράλληλα το κόστος της καλλιέργειας τροφίμων μέσω του αυτοματισμού των μηχανημάτων. Η εταιρεία χρησιμοποιεί αυτόνομη τεχνολογία για τα γεωργικά τρακτέρ, αυξάνοντας την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την κερδοφορία στα αγροκτήματα. Η Bear Flag Robotics ξεκίνησε το 2017 στη Silicon Valley από τους συνιδρυτές Aubrey Donnellan και Igino Cafiero. Η σχέση του Ντονέλαν και του Καφιέρο με την John Deere ξεκίνησε με το πρόγραμμα John Deere Startup Collaborator το 2019 και η εξαγορά ανακοινώθηκε το 2021.

Kriesel Electric logo

Kriesel Electric

Από το 2014, η Kreisel είναι μια πρωτοπόρα καινοτόμος εταιρεία που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μονάδων και πακέτων ηλεκτρικών μπαταριών με ψύξη με εμβάπτιση. Η εταιρεία διαθέτει διαφοροποιημένη τεχνολογία μπαταρίας και υποδομή φόρτισης με προσωρινή αποθήκευση μπαταρίας και επί του παρόντος εξυπηρετεί μια παγκόσμια βάση πελατών σε πολλές αγορές, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών οχημάτων, οχημάτων εκτός δρόμου, θαλάσσιων οχημάτων, e-motorsports και άλλων εφαρμογών υψηλής απόδοσης. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους αδελφούς Johann, Markus, and Philipp Kreisel και έχει έδρα στο Rainbach im Mühlkreis, Αυστρία.