Ένα εκχιονιστικό για το X100

Το X100 μπορεί να σας βοηθήσει με περισσότερα από τη συντήρηση του τέλειου γκαζόν. Με τα σωστά παρελκόμενα, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο, ακόμη και στη μέση του χειμώνα.

Πιθανότατα το έχετε ζήσει αυτό. Μόλις κοιτάξατε το πρωί από το παράθυρό σας, είδατε ότι επαληθεύτηκε η πρόγνωση καιρού της προηγούμενης βραδιάς: το έδαφος είναι θαμμένο στο χιόνι. Τώρα πρέπει να βιαστείτε για να διασφαλίσετε ότι οι δρόμοι, τα μονοπάτια και οι διάδρομοι του σπιτιού σας είναι προσβάσιμοι και ασφαλείς.

Ως καλά προετοιμασμένοι ιδιοκτήτες X100, είστε τυχεροί: θα προσαρτήσετε γρήγορα την ανθεκτική μπροστινή λεπίδα +125 cm και θα είστε έτοιμοι να βάλετε μπρος και να καθαρίσετε εύκολα το χιόνι, για να καταστήσετε ξανά προσβάσιμο με ασφάλεια το σπίτι σας.

Η χρήση της μπροστινής λεπίδας δε θα μπορούσε να είναι ευκολότερη. Πιέζοντας ένα μοχλό από την άνεση του καθίσματός σας χαμηλώνετε τη λεπίδα και τραβώντας τον ίδιο μοχλό την ανυψώνετε. Αν το χιόνι είναι θέμα στην περιοχή όπου ζείτε, φροντίστε να αποκτήσετε την μπροστινή λεπίδα του X100.