Μηχανήματα αερισμού

1500 Aercore, Aerators, Field, Golf Course, Golf and Sports

Ασταμάτητο και ανθεκτικό

Το μηχάνημα αερισμού John Deere Aercore 800 αποτελεί τη σωστή επιλογή - σε γήπεδα γκολφ καθώς και σε χλοοτάπητες αθλητικών εγκαταστάσεων. Και με ένα σύστημα διάτρησης Flexi-Link, σχεδιασμό μηχανισμού κίνησης τραπεζοειδούς ιμάντα και στεγανοποιημένα έδρανα, θα συνεχίσει να λειτουργεί για πολλά χρόνια.

800, Μηχανήματα αερισμού, Αγρός, Γήπεδο γκολφ, Γκολφ και σπορ

Σταθερό βάθος οπών σε κυματοειδή γήπεδα

Με 80 cm πλάτος, το Aercore800 ακολουθεί τους κυματισμούς των γηπέδων και των σημείων εκκίνησης και διατηρεί ένα πιο σταθερό βάθος σε ολόκληρη τη διαδικασία αερισμού. Σταθερό βάθος σημαίνει μεγαλύτερη εκτόνωση συμπίεσης στο πλήρες βάθος αερισμού και ακόμα πιο ακριβείς εφαρμογές επιχωμάτωσης.

800, Μηχανήματα αερισμού, Αγρός, Γήπεδο γκολφ, Γκολφ και σπορ

Καθαρισμός

Μετά την τοποθέτηση, το παρελκόμενο σωρού σταχυών ευθυγραμμίζει τους πυρήνες σε μια κεντρική γραμμή για ευκολότερη αφαίρεση.

Ελαφρύς σχεδιασμός

Το Aercore 800, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοποριακών του εξαρτημάτων, ζυγίζει μόλις 1367 lb (620 kg), πανάλαφρο για ένα πολύ παραγωγικό μηχάνημα αερισμού.

Κλειστές στροφές

Χάρη στο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και το διαφορικό, η εσωτερική/εξωτερική ταχύτητα των τροχών είναι ανεξάρτητη.

Σταθερό βάθος

Εργαστείτε με συνέπεια σε βάθη έως 89 mm (3,5 in) χρησιμοποιώντας στάνταρ αποξέστες ελαστικών. Οι ρυθμίσεις ύψους γίνονται εύκολα και χωρίς εργαλεία.

Καθαρίστε τον δρόμο σας

Καθαρίστε τον δρόμο σας

Ο εκτροπέας πυρήνα του κινητήριου τροχού διασφαλίζει ότι η διαδρομή του μηχανισμού κίνησης είναι καθαρή, ώστε να αποφεύγεται η οδήγηση πάνω από τους πυρήνες.

1500, Μηχανήματα αερισμού, Αγρός, Γήπεδο γκολφ, Γκολφ και σπορ

Η σωστή συντήρηση του "πρασίνου" σας, είναι προτεραιότητα μας 

Η σχεδίαση Flexi-Link διασφαλίζει ότι τα δόντια παραμένουν κάθετα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και για οπές υψηλότερης καθαρότητας. Τα ρυθμιζόμενα προστατευτικά χλοοτάπητα αποτρέπουν την πρόκληση ζημιάς στο χλοοτάπητα κατά τον αερισμό.

Σύστημα συλλογής TC125, Αγρός, Γήπεδο γκολφ, Γκολφ και σπορ

Εύκολοι καθαρισμοί

Με πλάτος συλλογής 122 cm, το σύστημα συλλογής TC125 μπορεί να καθαρίζει ένα μέσο γήπεδο γκολφ σε μόνο 15 λεπτά. Το ρυθμιζόμενο ύψος κυλίνδρου προσαρμόζεται στον χλοοτάπητα για ηπιότερο βούρτσισμα.

Εξερευνήστε το σύστημα συλλογής TC125

TopDresser TD100, Αγρός, Γήπεδο γκολφ, Γκολφ και σπορ

TopDresser TD100

Με το TD100 η επιχωμάτωση γίνεται εύκολη και ακριβής. Ονομαστική χωρητικότητα: 680 kg / 1500 lb; πλάτος διασκορπισμού: 142 cm / 56 in.

Γκάμα προϊόντων

ΜοντέλοΚινητήρας & ιπποδύναμηΠλάτος διάτρησηςΒάθος διάτρησης

Αμόλυβδη βενζίνη 4 κύκλων με ηλεκτρική μίζα και 1 διπλού
στοιχείου φίλτρο αέρα

18,6 kW (25 hp) at 3.600 rpm*

80 cm (31,5")

Έως και 8,9 cm (3,5")

John Deere Dealership

Βρείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο

Εντοπίστε τον αντιπρόσωπο John Deere της περιοχής σας

* Οι πληροφορίες σχετικά με την ιπποδύναμη και τη ροπή του κινητήρα παρέχονται από τον κατασκευαστή του κινητήρα και χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς σύγκρισης. Η πραγματική ιπποδύναμη και ροπή λειτουργίας θα είναι μικρότερες. Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή του κινητήρα για περισσότερες πληροφορίες.