Φόρουμ John Deere

Πληροφορίες για την John Deere

 

Φόρουμ περιήγησης

Έκθεση

Έκθεση

Η έκθεση μηχανημάτων σάς προσκαλεί στον κόσμο της γεωργικής τεχνολογίας. Εδώ, τα μηχανήματα ζωντανεύουν. Δείτε από κοντά τα τρακτέρ, τις θεριζοαλωνιστικές θερισμού, τους καταστροφείς και πολλά περισσότερα.

Μάθετε για την απόδοση κινητήρων, τις πιθανές χρήσεις και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Θα σας δείξουμε ότι η σύγχρονη γεωργική τεχνολογία, η προστασία του περιβάλλοντος και η βιώσιμη παραγωγή τροφίμων δεν χρειάζεται να συγκρούονται μεταξύ τους.

Παιδιά στο φόρουμ

Παιδιά στο φόρουμ

Η γεωργική τεχνολογία μετατρέπεται σε έναν κόσμο εμπειρίας για τα παιδιά στο φόρουμ της John Deere. Στην εκθεσιακή αίθουσα μπορούν να θαυμάσουν τα γεωργικά μηχανήματα. Ένας πρότυπος αγρός στη γωνία του Junior Club παρουσιάζει πώς είναι ένας μοντέρνος αγρός. Πληθώρα τρακτέρ-παιχνιδιών και άλλα οχήματα προσκαλούν τα παιδιά να παίξουν.

Κατάστημα για τους λάτρεις της John Deere

Κατάστημα για τους λάτρεις της John Deere

Στο κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή προϊόντων John Deere. Μοντέλα τρακτέρ, πεντάλ τρακτέρ και πολλά άλλα ωραία παιχνίδια είναι μερικά από τα προϊόντα προς πώληση. Προσφέρουμε επίσης υψηλής ποιότητας ρούχα John Deere, όπως μπουφάν, καπέλα, άνετα ρούχα και πολλά άλλα.

Μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα αντικείμενα και πολλά άλλα στο Online Shop της John Deere.

Εκδηλώσεις & περιηγήσεις

Περιήγηση γεωργικών γκρουπ στο εργοστάσιο

Περιήγηση γεωργικών γκρουπ στο εργοστάσιο

Γεωργικά γκρουπ και πελάτες μπορούν να εγγραφούν μόνο μέσω του αντίστοιχου αντιπροσώπου John Deere.

 

Περιήγηση γκρουπ στο εργοστάσιο

Περιήγηση γκρουπ στο εργοστάσιο

Μετά από συνεννόηση προσφέρουμε μεμονωμένες περιηγήσεις στους χώρους παραγωγής τρακτέρ στο εργοστάσιο της John Deere στο Mannheim. Μπορείτε να κλείσετε θέση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Για λόγους ασφαλείας, στις περιηγήσεις μπορούν να συμμετέχουν μόνο άτομα άνω των 16 ετών. Παιδιά μεταξύ 10 και 15 ετών μπορούν να συμμετέχουν, εάν κάθε παιδί συνοδεύεται από ένα γονιό ή νόμιμο κηδεμόνα.