Φορτωτές για τρακτέρ μεσαίου μεγέθους γενικής χρήσης

Τρακτέρ μεσαίου μεγέθους γενικής χρήσης με φορτωτή

 

Σαφής αναβάθμιση

Όταν χρειάζεστε έναν φορτωτή, χρειάζεστε κάποιον που να έχει σχεδιαστεί να λειτουργεί τέλεια με το τρακτέρ και το υδραυλικό σύστημά του. Και αυτό ακριβώς έχετε με τους φορτωτές σειράς E και R της John Deere για τρακτέρ μεσαίου μεγέθους γενικής χρήσης.

E Series Loaders

Φορτωτές σειράς E

Η σειρά Ε περιλαμβάνει σταθερά τοποθετημένους φορτωτές που αποτελούν την καλύτερη επιλογή σε περίπτωση που ο φορτωτής παραμένει συνεχώς στο τρακτέρ.

300E >   400E >

Τρακτέρ μεσαίου μεγέθους γενικής χρήσης με φορτωτή σειράς R

Φορτωτές σειράς R

Οι φορτωτές της σειράς R προσφέρουν κορυφαία απόδοση και άνεση με ένα σύστημα ενσωμάτωσης Quik-Park™ με ενσωματωμένες βάσεις στάθμευσης.

120R >    220R >    320R >    440R >

Σύστημα ενσωμάτωσης φορτωτή Quik-Park™

Οι φορτωτές της σειράς R είναι σχεδιασμένοι για εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση χωρίς εργαλεία. Η βάση στάθμευσης είναι προσαρτημένη στο μπροστινό πλαίσιο του τρακτέρ και γίνεται μέρος του φορτωτή στη διάρκεια της λειτουργίας του. Για να κατεβάσετε το φορτωτή στη θέση στάθμευσης, απλώς ανεβάστε το χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών μετά το άνοιγμα
των κλείστρων.

Σύστημα ενσωμάτωσης φορτωτή Quik-park™
Σύστημα ενσωμάτωσης φορτωτή Quik-park™
Σύστημα ενσωμάτωσης φορτωτή Quik-park™

                 

Τρακτέρ μεσαίου μεγέθους γενικής χρήσης με φορτωτή 300E MSL

Μηχανική εξισορρόπηση

Δεν έχει σημασία αν έχετε εμπειρία στην εργασία με φορτωτές. Απαιτείται επιδεξιότητα για να διατηρήσετε ένα ομοιόμορφο φορτίο. Το 300E και τα 120R, 220R και 440R διαθέτουν την επιλογή της μηχανικής εξισορρόπησης, στην οποία το παρελκόμενο κατά την ανύψωση και το κατέβασμα θα διατηρεί τη γωνία που έχετε ρυθμίσει.