Πλατφόρμα κοπής άκαμπτου μαχαιριού με ταινία μεταφοράς με συνδέσεις για θεριζοαλωνιστικές John Deere

Άκαμπτο μαχαίρι με ταινία μεταφοράς με συνδέσεις John Deere, σειρά 700D

 

Άκαμπτο μαχαίρι με ταινία μεταφοράς με συνδέσεις Σειράς 700D 

Η πλατφόρμα κοπής θεριζοαλωνιστικών της σειράς 700D της John Deere είναι μια πλατφόρμα κοπής άκαμπτου μαχαιριού με ταινία μεταφοράς με συνδέσεις, διαθέσιμη σε 4 παραλλαγές πλάτους από 7,60 έως 12,20m.

 

Σύστημα διπλού μαχαιριού κινούμενο από συγχρονισμένα μοτέρ για λιγότερες δονήσεις

Γρηγορότερος θερισμός, λιγότερες δονήσεις

Η κοπή είναι γρήγορη και καθαρή χάρη στο συνδυασμό του συστήματος διπλού μαχαιριού και των μαχαιριών διπλής κοπής, επομένως μπορείτε να θερίζετε με μεγαλύτερες ταχύτητες πορείας. Η ράβδος κοπής είναι επίσης χωρισμένη σε δύο μισά τα οποία κινούνται από συγχρονισμένα μοτέρ για λιγότερες δονήσεις.

Ρυθμιζόμενη ταχύτητα των πλευρικών ιμάντων ανάλογα με την ταχύτητα πορείας της θεριζοαλωνιστικής

Φτιαγμένη για υψηλό ρυθμό απόδοσης

Η ταχύτητα των πλευρικών ιμάντων μπορεί να ρυθμιστεί κατευθείαν από την καμπίνα ανάλογα με την ταχύτητα πορείας της θεριζοαλωνιστικής. Οι τάκοι βάθους 25 mm παρέχουν καλύτερη σύμπλεξη για συνεχή μεταφορά στο κεντρικό τύμπανο τροφοδοσίας. Η γωνία και το ύψος κοπής της πλατφόρμας κοπής μπορούν να ρυθμιστούν εν κινήσει από την καμπίνα. Με ύψος κοπής που μειώνεται έως τα 38 mm, είναι ιδανική αν θέλετε να έχετε έναν καθαρό αγρό ή αν συλλέγετε στρωμένες σοδειές ή σοδειές χαμηλού ύψους.

Ομοιόμορφο ύψος μίσχων χάρη στο HydraFloat και στους βοηθητικούς τροχούς βάθους

Ενσωματωμένη ανάρτηση για ομοιόμορφο ύψος μίσχων

Οι κύλινδροι ανίχνευσης ύψους και ανάρτησης της πλατφόρμας κοπής HydraFloat στο πλαίσιο πρόσδεσης επιτρέπουν την ανεξάρτητη κίνηση της θεριζοαλωνιστικής και της πλατφόρμας κοπής. Το HydraFloat και οι βοηθητικοί τροχοί βάθους μπορούν να ρυθμίζονται απευθείας από την καμπίνα και συνεργάζονται για την επίτευξη ενός ομοιόμορφου ύψους μίσχων.

Ανάλογα με τους τοπικούς κανονισμούς οδικής κυκλοφορίας, οι βοηθητικοί τροχοί βάθους μπορούν να μετατρέπονται καταλλήλως ώστε να μεταφέρουν την πλατφόρμα κοπής χωρίς χρήση εργαλείων.

Επιλέξτε το μοντέλο πλατφόρμας κοπής που ταιριάζει καλύτερα στις συνθήκες θερισμού που αντιμετωπίζετε, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

ΜΟΝΤΕΛΟΠλάτος κοπής, mΤαχύτητα ταινίας μεταφοράς με συνδέσεις, m/minΠλάτος ταινίας μεταφοράς με συνδέσεις, mmΤαχύτητα μαχαιριού ράβδου κοπής, κοπές/min

7,60

0-223

1016

1960

9,15

0-223

1016

1960

10,70

0-223

1016

1960

12,20

0-223

1016

1960