ΜΕΙΚΤΕΣ ΦΑΡΜΕΣ: ΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Η άφθονη γκάμα προϊόντων που φέρνετε στο τραπέζι μας μάς βοηθά να έχουμε μια ισορροπημένη, υγιεινή ζωή. Για να σας βοηθήσουμε να τελειοποιήσετε τον μεγάλο αριθμό διαφορετικών εργασιών που συγκροτούν την ημέρα σας με την απόδοση που απαιτείτε, μην ψάξετε αλλού πέρα από την ευέλικτη απόδοση των τρακτέρ 5E.
ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΧΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

ΚΑΘΑΡΗ, ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ

Ένα τρακτέρ 5E σάς παρέχει την καθαρή ισχύ που χρειάζεστε για τις πολλές εργασίες φορτωτή και μεταφοράς που έχει μια μεικτή φάρμα. Ο κινητήρας "μόνο ντίζελ" συνδυάζει έγχυση καυσίμου κοινής γραμμής υψηλής πίεσης μαζί με ηλεκτρονικό έλεγχο για χαμηλές ονομαστικές στροφές κινητήρα, 2.100 σ.α.λ., που διατηρούν χαμηλά την κατανάλωση καυσίμου, παράγουν μεγάλη ροπή και πληρούν τους κανονισμούς εκπομπών Σταδίου V.
ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΟΡΤΩΤΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ "ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ"; ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ POWRREVERSER™ 12/12 ΚΑΙ 24/12 ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ / ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ.

ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Η γκάμα των εργασιών φορτωτή που πρέπει να εκτελείτε είναι τόσο ποικίλη και μεγάλη όσο μεγάλη είναι η ημέρα – Θα χρειαστείτε υδραυλικό σύστημα που να μπορεί να αντέξει την καταπόνηση. Το υδραυλικό σύστημα ανοικτού κέντρου της σειράς 5E με δύο αντλίες παρέχει συνολική ροή 66 l/min και είναι γνωστό για την αξιόπιστη απόδοσή του. Επίσης αποκτάτε δύο προαιρετικές SCV και το αυξημένης απόδοσης PTO 540/540E.
ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ 5E ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΟΡΤΩΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ – ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΙΚΡΗ ΑΚΤΙΝΑ ΣΤΡΟΦΗΣ.

"Εμπνεόμαστε από το πάθος και την αφοσίωση που φέρνετε στην εργασία σας κάθε ημέρα. Έτσι κατασκευάσαμε ένα τρακτέρ που λειτουργεί με τον τρόπο που εργάζεστε. Είναι ο δικός μας τρόπος για να πούμε: Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε!"