CP550Βαμβακοσυλλεκτικό μηχάνημα με καλάθι

  • Κινητήρας 9,0 L, 360 hp
  • Έως 29 km/h ταχύτητα μεταφοράς
  • Μέγιστη ταχύτητα συγκομιδής 7,4 km/h
  • Προσφέρεται σε διαμόρφωση 4 σειρών  
Εκτύπωση

Πιο αποδοτικό, πιο παραγωγικό

Έχουμε εισαγάγει ένα εντελώς νέο βαμβακοσυλλεκτικό μηχάνημα με καλάθι με χρόνο εκφόρτωσης μόλις 2 λεπτών. Με ισχυρότερο κινητήρα και βελτιωμένο σχεδιασμό καλαθιού Pro-Lift™ σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, καθώς και όλη την τελευταία τεχνολογία της John Deere, το CP550 έχει ρυθμιστεί ώστε να μεγιστοποιεί τη συγκομιδή σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Μεγαλύτερη απόδοση

Ετοιμαστείτε για βελτιωμένη απόδοση. Το CP550 διαθέτει κινητήρα 9,0 L, 360 hp, που σημαίνει ότι οι δύσκολες συνθήκες στον αγρό δεν θα αποτελούν εμπόδιο. Με ταχύτητες συγκομιδής έως 7,4 km/h, θα θερίζετε περισσότερα στρέμματα την ημέρα, ανεβάζοντας έτσι την καθημερινή σας παραγωγικότητα σε ανώτερο επίπεδο.

the-cab

Η ΚΑΜΠΙΝΑ

Νιώστε άνετα

Η καμπίνα δεν παρέχει μόνο εξαιρετική ορατότητα αλλά και άνετο περιβάλλον εργασίας χάρη στην απομόνωση του θορύβου και στα καθίσματα με ανάρτηση αέρα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Ο μοχλός πολλών λειτουργιών, ο κεντρικός έλεγχος και η πιο πρόσφατη οθόνη αφής που διαθέτουμε με ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας διασφαλίζουν ευκολία χρήσης, ενώ οι λυχνίες LED 360 μοιρών σάς επιτρέπουν να εργάζεστε μέρα και νύχτα.

picking-unit

ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Ταχύτερη συγκομιδή

Οι νέες μας βαμβακοσυλλεκτικές μονάδες MP12 και MP16 συλλέγουν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από τον προηγούμενο σχεδιασμό. Προσφέρονται σε διαμόρφωση τεσσάρων σειρών με διάφορες ρυθμίσεις απόστασης σειρών για να επιλέξετε (60 cm–100 cm). Ένα ενημερωμένο άνω σύστημα μετάδοσης κίνησης εξασφαλίζει ομαλότερη μεταφορά ροπής στις ράβδους της ατράκτου, ενώ λειτουργίες όπως το αυτόματο γρασάρισμα εξαλείφουν την ανάγκη περιοδικής διακοπής και γρασαρίσματος των μονάδων, παρέχοντάς σας περισσότερο χρόνο στη σειρά.

yield-documentation

ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ

Η συγκομιδή σας σε χάρτη

Η ενσωματωμένη τεχνολογία παράγει έναν λεπτομερή χάρτη συγκομιδής βαμβακιού, ο οποίος θα είναι πολύτιμος τόσο για τους χειριστές όσο και για τους γεωπόνους. Δείτε αυτά τα δεδομένα στην οθόνη του μηχανήματος για να λάβετε μια αναφορά συγκομιδής σε πραγματικό χρόνο ή αναλύστε τα αργότερα μέσω του John Deere Operations Center™ για να προγραμματίσετε τη συγκομιδή της επόμενης σεζόν.

pro-lift-basket

ΚΑΛΑΘΙ PRO-LIFT™

Βελτιωμένος σχεδιασμός

Το βελτιωμένο καλάθι Pro-Lift™ έχει χωρητικότητα 32 m3 με τρεις εσωτερικούς ατέρμονες κοχλίες που διανέμουν και συμπιέζουν ομοιόμορφα το βαμβάκι, έτσι ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη σειρά. Το σύστημα πλευρικής εκφόρτωσης παρέχει μέγιστη σταθερότητα, ενώ οι ταχύτεροι κύκλοι ανύψωσης και καθόδου σάς επιτρέπουν να εκφορτώνετε το CP550 σε λιγότερο από 2 λεπτά. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να θερίζετε περισσότερα στρέμματα σε μία ημέρα.

guidance

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Σωστή καθοδήγηση

Η κόπωση του χειριστή μπορεί να έχει σημαντικά δυσμενή αποτελέσματα. Το σύστημα καθοδήγησης RowSense TM AutoTrac TM θα βοηθήσει στη μείωση του στρες του χειριστή και στην ελαχιστοποίηση τυχόν σφαλμάτων, ενώ θα σας δώσει τη δυνατότητα να εργάζεστε στη βέλτιστη ταχύτητα και να βελτιώνετε τις συγκομιδές. Η εναλλαγή μεταξύ των επιλογών καθοδήγησης μόνο μέσω GPS, μόνο μέσω αισθητήρα ή συνδυασμού αισθητήρα-GPS είναι απίστευτα εύκολη: πρέπει να πατήσετε μόνο ένα κουμπί στον μοχλό πολλών λειτουργιών της καμπίνας.

Βίντεο

Προδιαγραφές CP550

ΙΣΧΥΣ & ΤΑΧΥΤΗΤΑΤΡΟΧΟΙ & ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΙΣ 1900 Σ.Α.Λ.

360 hp

ΑΥΞΗΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΙΣ 1900 Σ.Α.Λ.

15 hp

ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

MP12
MP16

1Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ (ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ)

7,1 km/h
7,4 km/h

2Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ (ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ)

8,5 km/h
8,9 km/h

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Έως 29 km/h

ΤΡΟΧΟΙ & ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΜΠΡΟΣΤΑ

BKT VF520/85R42
R1W (Μόνο)

ΠΙΣΩ

BKT VF480/80R38
R1W (Μόνο)

ΒΑΡΗ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΥΨΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ)

4,84 m

ΜΗΚΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ)

9,27 m

ΠΛΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

4 σειρές 90 cm: 4,19 m

ΥΨΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ)

4 σειρές: 3,91 m

ΜΗΚΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ)

4 σειρές: 9,27 m

ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

4 σειρές: 22,5 t

ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

757 L

ΔΟΧΕΙΟ DEF (ΜΟΝΟ ΣΤΑΔΙΟ V)

45,8 L

ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΑΤΡΑΚΤΟΥ

946 L

ΔΟΧΕΙΟ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ

189 L