Φύτευση & σπορά

Ανάλυση και προετοιμασία

Χρησιμοποιώντας δεδομένα χαρτογράφησης συγκομιδής από το John Deere Operations Center™ σε συνδυασμό με άλλα δεδομένα, αν υπάρχουν (δειγματοληψία θρεπτικών συστατικών του εδάφους, δορυφορική βιομάζα, κλπ.), η δημιουργία χαρτών σποράς μεταβλητού ρυθμού είναι απλή. Μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας ή να εργαστείτε με τον γεωπόνο ή τον ειδικό της Γεωργίας ακριβείας στον τοπικό σας αντιπρόσωπο.

john-deere-precision-ag-specialist-with-customer

Εκτέλεση στον αγρό

Με τους χάρτες σποράς ολοκληρωμένους μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα εργασίας για μεμονωμένους αγρούς με ίχνη καθοδήγησης για τη φυτευτική ή τη σπαρτική μηχανή σας και να το στείλετε στο τρακτέρ σας. Χάρη στη συμβατότητα ISOBUS, οι ρυθμίσεις για την σπαρτική μηχανή θα εμφανιστούν στην οθόνη του τρακτέρ μόλις η μηχανή συνδεθεί. Όταν το τρακτέρ εισέλθει στον αγρό, η εργασία θα εμφανιστεί αυτόματα στην οθόνη. Το μόνο που έχει να κάνει ο οδηγός είναι να επιβεβαιώσει την εργασία και να ξεκινήσει αμέσως.

Η ποιότητα είναι το παν. Αυτό που μετράει είναι να κάνεις σωστά τη δουλειά.

cattle-farmer
James Dyer
Farm Owner

Ιστορίες πελατών

Έφτασε η ώρα για σπορά με μεταβλητό ρυθμό!

Έφτασε η ώρα για σπορά με μεταβλητό ρυθμό!

Η σπορά με μεταβλητό ρυθμό δεν αφορά μόνο την αύξηση των συγκομιδών και τη μείωση του κόστους. Αφορά, επίσης, και την επαρκή αντιμετώπιση της μείωσης των βροχοπτώσεων που προκαλούνται από την κλιματική αλλαγή. Αρκετοί Γάλλοι αγρότες και εργολάβοι εξηγούν πώς ανταποκρίνονται στην πρόκληση.

Κάθε σπόρος είναι πολύτιμος

Κάθε σπόρος είναι πολύτιμος

Μαζί με τη Saaten-Union, η John Deere αναζητά νέους τρόπους για τη βελτιστοποίηση της διάτρησης. Για να γίνει αυτό, η τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και οι γεωπονικές γνώσεις πρέπει να συμβαδίζουν.