Λύσεις καθοδήγησης

Λύσεις καθοδήγησης

Συστήματα πολλαπλών κατασκευαστών για κάθε εφαρμογή

Δεν είναι όλα σας τα μηχανήματα John Deere; Κανένα πρόβλημα. Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων καθοδήγησης για πολλές μάρκες μηχανημάτων και εφαρμογών. Αυτό συμβαίνει επειδή σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε οι ίδιοι τα δικά μας συστήματα καθοδήγησης. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα ηλεκτρονικά συστήματα για διάφορα μεμονωμένα μηχανήματα. Ρωτήστε τον αντιπρόσωπό σας πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δύναμη του αυτόματου συστήματος διεύθυνσης.

Άψογη ενσωμάτωση

Άψογη ενσωμάτωση

Όλα τα εξαρτήματά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού και ακόμη και αν το μηχάνημά σας δεν είναι πράσινου και κίτρινου χρώματος, μπορείτε και πάλι να επωφεληθείτε από την τεχνολογία Γεωργίας ακριβείας της John Deere.

Ευκολία στη χρήση

Ευκολία στη χρήση

Όλα τα εξαρτήματα και το λογισμικό δημιουργούνται από εμάς. Σχεδιασμένα με αγρότες για αγρότες, είναι εύχρηστα και κατασκευασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μετρήσιμο όφελος

Μετρήσιμο όφελος

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο John Deere Operations CenterTM για λεπτομερή ανάλυση της απόδοσης του μηχανήματος, των συγκομιδών και πολλά άλλα που βοηθούν στην υποστήριξη της κερδοφορίας σας.

Υπηρεσίες John Deere Connected Support™

Υπηρεσίες John Deere Connected Support™

Η Έξυπνη γεωργία δεν αφορά μόνο τη γεωργία ακριβείας. Αφορά, επίσης, και τη μεγιστοποίηση του χρόνου διαθεσιμότητας των μηχανημάτων σας. Το John Deere Connected Support™, που δίνεται από τον αντιπρόσωπό σας, παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες παρακολούθησης μηχανημάτων και προληπτικών ενεργειών που θα σας κρατήσουν σε λειτουργία ό,τι κι αν επιφυλάσσει το μέλλον.

Η John Deere καθιστά την γεωργία ακριβείας εύκολη για εσάς

Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά σύντομων βίντεο που εξηγούν μερικά από τα οφέλη των εργαλείων γεωργίας ακριβείας. Απλώς μετακινηθείτε στη λίστα στα δεξιά για να βρείτε μια περιοχή ενδιαφέροντος.

Συστήματα αυτοματισμού

Συστήματα αυτοματισμού

Εξαλείψτε την κούραση των επαναλαμβανόμενων εργασιών με τις μονάδες ελέγχου και τις προγραμματιζόμενες συσκευές μας. Θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του μηχανήματος και να εξαλείψετε τα δαπανηρά λάθη.

Εξειδικευμένη τοπική γεωργία

Εξειδικευμένη τοπική γεωργία

Μάθετε πώς χρησιμοποιούνται τα δεδομένα αγρού από πολλαπλές πηγές για τη δημιουργία χαρτών μεταβλητού ρυθμού, οι οποίοι επιτρέπουν τη Διαχείριση μεμονωμένων περιοχών του αγρού σας για βελτίωση της ανάπτυξης και της συγκομιδής.

Έξυπνη γεωργία: Τα βασικά

Έξυπνη γεωργία: Τα βασικά

Για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη γεωργία ακριβείας, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας δέκτης, οθόνη, συνδεσιμότητα JDLink™ και έναν λογαριασμό στο Operations Center™ της John Deere. Επιπλέον, η πρόσβαση στο John Deere Operations Center™ είναι δωρεάν!