HarvestLab 3000Τεχνολογία γεωργίας ακριβείας

  • Φασματοσκοπία στο εγγύς υπέρυθρο (NIR) για την ανάλυση διάφορων συστατικών της σοδειάς που έχει θεριστεί, του ενσιρώματος ή του ρευστού λιπάσματος (ένας αισθητήρας, τρεις εφαρμογές)
  • Επιτρέπει αυτόματη προσαρμογή μήκους κοπής βάσει της περιεκτικότητας σε ξηρή ουσία (συγκομιδή)
  • Η ανάλυση συστατικών όχι μόνο κατά τη διάρκεια της πλήρωσης αλλά και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής (κοπριά)
  • Χρησιμοποιήστε ως εργαστήριο σε μια εγκατάσταση αποθήκευσης ή γραφείο, επιτρέποντας ακριβή δοσολογία ζωοτροφής και υγιή ζωντανά.
Εκτύπωση

Ένας αισθητήρας, τέσσερις εφαρμογές

Χρησιμοποιήστε το HarvestLab™ 3000 σε ενσιρωτικό μηχάνημα, θεριζοαλωνιστική μηχανή, δεξαμενή υγρής κοπριάς ή ως κινητό εργαστήριο.

 

Ενσιρωτικό μηχάνημα

Ενσιρωτικό μηχάνημα

Το HarvestLab™ 3000 μετρά ταυτόχρονα την ξηρά ουσία και τα διάφορα συστατικά των θερισμένων καλλιεργειών για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη διαχείριση των θρεπτικών ουσιών στον αγρό, με αποτελέσματα πολύ ανώτερα από αυτά που λαμβάνετε από ένα μόνο δείγμα που αποστέλλεται σε ένα εργαστήριο. Όταν τοποθετείται σε ενσιρωτικό μηχάνημα, το HarvestLab™ 3000 επιτρέπει την αυτόματη προσαρμογή του μήκους κοπής ανάλογα με το περιεχόμενο της ξηράς ουσίας, διασφαλίζοντας την τέλεια συμπίεση και διατήρηση του ενσιρώματος.

Θεριζοαλωνιστικές μηχανές

Θεριζοαλωνιστικές μηχανές

Το HarvestLab™ 3000 καταγράφει και χαρτογραφεί υγρασία, πρωτεΐνη, άμυλο και λάδι για κάθε δευτερόλεπτο της συγκομιδής, με τα αποτελέσματα διαθέσιμα στην οθόνη της θεριζοαλωνιστικής σας και στο John Deere Operations Center™. Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύετε, να διαχειρίζεστε και να προωθείτε παρτίδες πιο αποτελεσματικά και σας παρέχει μια επισκόπηση των περιοχών του αγρού που έχουν μετατρέψει με επιτυχία τα θρεπτικά συστατικά σε συγκομιδή και πρωτεΐνη/λάδι, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε καλύτερα τις ποικιλίες και να προγραμματίζετε την εφαρμογή λιπάσματος για την επόμενη σεζόν.

Δεξαμενή υγρής κοπριάς

Δεξαμενή υγρής κοπριάς

Εάν χρησιμοποιήσετε το HarvestLab™ 3000 σε δεξαμενή υγρής κοπριάς, μπορείτε να εφαρμόσετε με ακρίβεια άζωτο, φώσφορο και κάλιο σε kg/ha, να εξοικονομήσετε ανόργανο λίπασμα και να πετύχετε καλύτερη και πιο σταθερή ανάπτυξη και ποιότητα της σοδειάς.

Με το John Deere Manure Sensing έχετε το μοναδικό πλεονέκτημα να μπορείτε να εφαρμόζετε με ακρίβεια N,P,K. Μπορείτε να ορίσετε έναν στόχο θρεπτικών ουσιών, μια οριακή ποσότητα σε kg/ha και να χρησιμοποιήσετε ακόμη και χάρτες εφαρμογής για κάθε περιοχή.

Σταθερό εργαστήριο

Σταθερό εργαστήριο

Το HarvestLab™ 3000 απόδίδει κέρδος και μετά την εποχή συγκομιδής χορτονομής ή εφαρμογής λιπάσματος: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα ως σταθερή μονάδα για να μετρήσετε τα συστατικά του ενσιρώματος σας, ώστε να βελτιστοποιήσετε τη δοσολογία της τροφοδοσίας.

Γεωργία ακριβείας

Τεχνολογία Γεωργίας ακριβείας

Ανακαλύψτε πώς η διαφορετική τεχνολογία Γεωργίας ακριβείας της John Deere μπορεί να σας υποστηρίξει σε ένα ευρύ φάσμα των γεωργικών εργασιών σας.