Εξειδικευμένη τοπική γεωργία

site-specific-farming

Εφαρμόστε τη σωστή ποσότητα στο σωστό σημείο

Η συγκεκριμένη για την τοποθεσία γεωργία μπορεί να αλλάξει την οικονομία του αγροκτήματός σας με την εφαρμογή μόνο εισροών, όπως ο σπόρος, τα χημικά και το λίπασμα, ακριβώς όπου χρειάζονται. Χάρη στον συνδυασμό της Τεχνολογίας γεωργίας ακριβείας και των εργαλείων αναλυτικής διαχείρισης της John Deere, θα έχετε ένα νέο επίπεδο κατανόησης και ακρίβειας στο αγρόκτημά σας.

Έλεγχος τμημάτων

Έλεγχος τμημάτων

Χρησιμοποιώντας δεδομένα από τη χαρτογράφηση του αγρού, τα τμήματα του παρελκόμενου ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται αυτόματα για να εφαρμοστεί η ακριβής ποσότητα εισροών.

Έλεγχος μεταβλητών δόσεων

Έλεγχος μεταβλητών δόσεων

Ελέγχει με ακρίβεια την ποσότητα σπόρου, λιπάσματος ή χημικών για τη βελτιστοποίηση της συγκομιδής της σοδειάς.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Ενσωματωμένο εργαστήριο για μέτρηση συστατικών ενσίρωσης, λιπάσματος και σίτου σε πραγματικό χρόνο.

Άψογη ενσωμάτωση

Άψογη ενσωμάτωση

Όλα τα εξαρτήματά μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού και ακόμη και αν το μηχάνημά σας δεν είναι πράσινου και κίτρινου χρώματος, μπορείτε και πάλι να επωφεληθείτε από την τεχνολογία Γεωργίας ακριβείας της John Deere.

Ευκολία στη χρήση

Ευκολία στη χρήση

Όλα τα εξαρτήματα και το λογισμικό δημιουργούνται από εμάς. Σχεδιασμένα με αγρότες για αγρότες, είναι εύχρηστα και κατασκευασμένα για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μετρήσιμο όφελος

Μετρήσιμο όφελος

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο John Deere Operations CenterTM για λεπτομερή ανάλυση της απόδοσης του μηχανήματος, των συγκομιδών και πολλά άλλα που βοηθούν στην υποστήριξη της κερδοφορίας σας.

Υπηρεσίες John Deere Connected Support™

Υπηρεσίες John Deere Connected Support™

Η Έξυπνη γεωργία δεν αφορά μόνο τη γεωργία ακριβείας. Αφορά, επίσης, και τη μεγιστοποίηση του χρόνου διαθεσιμότητας των μηχανημάτων σας. Το John Deere Connected Support™, που δίνεται από τον αντιπρόσωπό σας, παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες παρακολούθησης μηχανημάτων και προληπτικών ενεργειών που θα σας κρατήσουν σε λειτουργία ό,τι κι αν επιφυλάσσει το μέλλον.

Η John Deere καθιστά την γεωργία ακριβείας εύκολη για εσάς

Έχουμε δημιουργήσει μια σειρά σύντομων βίντεο που εξηγούν μερικά από τα οφέλη των εργαλείων γεωργίας ακριβείας. Απλώς μετακινηθείτε στη λίστα στα δεξιά για να βρείτε μια περιοχή ενδιαφέροντος.

Έξυπνη γεωργία: Τα βασικά

Έξυπνη γεωργία: Τα βασικά

Για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη γεωργία ακριβείας, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας δέκτης, οθόνη, συνδεσιμότητα JDLink™ και έναν λογαριασμό στο Operations Center™ της John Deere. Επιπλέον, η πρόσβαση στο John Deere Operations Center™ είναι δωρεάν!

Λύσεις καθοδήγησης

Λύσεις καθοδήγησης

Χωρίς παραλείψεις, χωρίς επικαλύψεις – ακολουθήστε τα ίδια ίχνη καθοδήγησης χωρίς προσπάθεια κάθε φορά. Προσφέροντας πολύ υψηλή ακρίβεια, έχουμε επεκτείνει την γκάμα καθοδήγησης με λύσεις για όλες τις μάρκες εξοπλισμού.

Συστήματα αυτοματισμού

Συστήματα αυτοματισμού

Εξαλείψτε την κούραση των επαναλαμβανόμενων εργασιών με τις μονάδες ελέγχου και τις προγραμματιζόμενες συσκευές μας. Θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του μηχανήματος και να εξαλείψετε τα δαπανηρά λάθη.