CP570Βαμβακοσυλλεκτικό μηχάνημα RMB

  • Κινητήρας 9,0 L, 360 hp
  • Έως 29 km/h ταχύτητα μεταφοράς
  • Μέγιστη ταχύτητα συγκομιδής 7,4 km/h
  • Προσφέρεται σε διαμόρφωση 4 σειρών 
Εκτύπωση

Αξιοποιήστε στο έπακρο τη συγκομιδή σας

Ανακαλύψτε τα οφέλη της αδιάκοπης συγκομιδής με το CP570. Αυτό το μηχάνημα δημιουργίας στρογγυλών μονάδων δημιουργεί μονάδες που ζυγίζουν περίπου 1 μετρικό τόνο καθώς θερίζετε με ταχύτητες έως 7,4 km/h, παρέχοντας έτσι απίστευτη παραγωγικότητα. Πριν από την εξαγωγή, οι μονάδες τυλίγονται σε μια προστατευτική μεμβράνη που όχι μόνο διατηρεί την ποιότητα του βαμβακιού, αλλά διασφαλίζει επίσης την εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Βασικά χαρακτηριστικά

the-cab

Η ΚΑΜΠΙΝΑ

Νιώστε άνετα

Η καμπίνα δεν παρέχει μόνο εξαιρετική ορατότητα αλλά και άνετο περιβάλλον εργασίας χάρη στην απομόνωση του θορύβου και στα καθίσματα με ανάρτηση αέρα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Ο μοχλός πολλών λειτουργιών, ο κεντρικός έλεγχος και η πιο πρόσφατη οθόνη αφής που διαθέτουμε με ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας διασφαλίζουν ευκολία χρήσης, ενώ οι λυχνίες LED 360 μοιρών σάς επιτρέπουν να εργάζεστε μέρα και νύχτα.

picking-unit

ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Ταχύτερη συγκομιδή

Οι νέες μας βαμβακοσυλλεκτικές μονάδες MP12 και MP16 συλλέγουν πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά από τον προηγούμενο σχεδιασμό. Προσφέρονται σε διαμόρφωση τεσσάρων σειρών με διάφορες ρυθμίσεις απόστασης σειρών για να επιλέξετε (60 cm–100 cm). Ένα ενημερωμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης εξασφαλίζει ομαλότερη μεταφορά ροπής στις ράβδους ατράκτου, ενώ λειτουργίες όπως το αυτόματο γρασάρισμα εξαλείφουν την ανάγκη περιοδικής διακοπής και γρασαρίσματος των μονάδων, παρέχοντάς σας περισσότερο χρόνο στη σειρά.

yield-documentation

ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ

Η συγκομιδή σας σε χάρτη

Η ενσωματωμένη τεχνολογία παράγει έναν λεπτομερή χάρτη συγκομιδής βαμβακιού, ο οποίος θα είναι πολύτιμος τόσο για τους χειριστές όσο και για τους γεωπόνους. Δείτε αυτά τα δεδομένα στην οθόνη του μηχανήματος για να λάβετε μια αναφορά συγκομιδής σε πραγματικό χρόνο ή αναλύστε τα αργότερα μέσω του John Deere Operations Center™ για να προγραμματίσετε τη συγκομιδή της επόμενης σεζόν.

harvest-identification

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ, COTTON PRO

Δείτε τα δεδομένα σε βάθος

Η αναγνώριση συγκομιδής Cotton Pro, καταγράφει πάνω από 25 παραμέτρους για κάθε μονάδα χάρη στους ενσωματωμένους αισθητήρες. Μπορείτε να δείτε αυτές τις πληροφορίες και να τις μοιραστείτε με συνεργάτες και εκκοκκιστήρια μέσω του λογαριασμού σας στο Operations Center. Με την οπτικοποίηση των πληροφοριών και των τάσεων, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την ιχνηλασιμότητα, να βελτιώσετε την επικοινωνία με το εκκοκκιστήριο και να προγραμματίσετε το μέλλον.

rmb-technology

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ RMB

Αδιάκοπη συγκομιδή

Με το CP570, μπορείτε να παράγετε μονάδες εν κινήσει, να τις τυλίξετε σε μια προστατευτική μεμβράνη και να τις εξαγάγετε σε λιγότερο από 29 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να φτιάξετε 135 μονάδες χωρίς να χρειάζεται να φορτώσετε ξανά τους κυλίνδρους περιτύλιξης. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες μετρούν και καταγράφουν το βάρος κάθε μονάδας και την περιεκτικότητά της σε υγρασία.

guidance

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

Σωστή καθοδήγηση

Η κόπωση του χειριστή μπορεί να έχει σημαντικά δυσμενή αποτελέσματα. Το σύστημα καθοδήγησης RowSense™ AutoTrac™ θα βοηθήσει στη μείωση του στρες του χειριστή και στην ελαχιστοποίηση τυχόν σφαλμάτων, ενώ θα σας δώσει τη δυνατότητα να εργάζεστε στη βέλτιστη ταχύτητα και να βελτιώνετε τις συγκομιδές. Η εναλλαγή μεταξύ των επιλογών καθοδήγησης μόνο μέσω GPS, μόνο μέσω αισθητήρα ή συνδυασμού αισθητήρα-GPS είναι απίστευτα εύκολη: πρέπει να πατήσετε μόνο ένα κουμπί στον μοχλό πολλών λειτουργιών της καμπίνας.

Βίντεο

Προδιαγραφές CP570

ΙΣΧΥΣ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ

ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΙΣ 1900 Σ.Α.Λ.

360 hp

ΑΥΞΗΣΗ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΙΣ 1900 Σ.Α.Λ. 

15 hp

ΒΑΜΒΑΚΟΣΥΛΕΚΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

MP12
MP16

1Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ (ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ)

7,1 km/h
7,4 km/h

2Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ (ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ)

8,5 km/h
8,9 km/h

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Έως 29 km/h

ΤΡΟΧΟΙ & ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΜΠΡΟΣΤΑ

BKT VF520/85R42
R1W (Μόνο)

ΠΙΣΩ

BKT VF480/80R38
R1W (Μόνο)

ΒΑΡΗ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΕΣ

ΜΕΓΕΘΟΣ RMB

101-183 cm (Δ) x 152 cm (Π)

ΒΑΡΟΣ RMB

1 t ± 100 kg

ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗΣ RMB

13,4 m

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑ ΚΥΛΙΝΔΡΟ

27 τμήματα

ΥΨΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ)

4,83 m

ΜΗΚΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ)

9,83 m

ΠΛΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ

4 σειρές 90 cm: 4,19 m

ΥΨΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ)

4 σειρές: 3,98 m

ΜΗΚΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ (ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ)

4 σειρές: 11,50 m

ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

4 σειρές: 22,5 t

ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

757 L

ΔΟΧΕΙΟ DEF (ΜΟΝΟ ΣΤΑΔΙΟ V)

45,8 L

ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΑΤΡΑΚΤΟΥ

946 L

ΔΟΧΕΙΟ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ

189 L