ΑΚΡΟΦΥΣΙΟ

Γκολφ και σπορ, Ψεκαστικά, Παρελκόμενα, Ακροφύσιο

 

 

Το ΝΕΟ ακροφύσιο Turf XC της John Deere – Μια επανάσταση για τις ομοιόμορφες εφαρμογές

Τα ακροφύσια XC Turf της John Deere είναι ειδικά σχεδιασμένα για συγκεκριμένες προκλήσεις του ψεκασμού σε γήπεδα γκολφ και χλοοτάπητες χώρων αναψυχής – επιτυγχάνοντας βελτιωμένη κάλυψη και καλύτερη αποτελεσματικότητα εφαρμογής.

Γκολφ και σπορ, Ψεκαστικά, Παρελκόμενα, Ακροφύσιο, Ακροφύσιο Turf XC

Γκάμα ακροφυσίου Turf XC John Deere

Προσφέρουμε μια γκάμα τριών διαφορετικών μεγεθών ακροφυσίου 025, 04 και 08. Για να αντιπροσωπεύουν όγκους νερού από 200 έως 1.000 λίτρα ανά εκτάριο καθώς και διαφορετικές ταχύτητες ψεκασμού από 3 έως 7 km/h.
Τα 025 και 04 συνιστώνται για φυλλικά μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και ρυθμιστικά ανάπτυξης ενώ το ακροφύσιο 08 συνιστάται για χρήση με μυκητοκτόνα εφαρμογής στο έδαφος και διαβρεκτικά.

Γκολφ και σπορ, Ψεκαστικά, Παρελκόμενα, Ακροφύσιο, Μείωση διασποράς, Αγρός, Γήπεδο γκολφ

Μείωση διασποράς

Μειώστε σημαντικά τον κίνδυνο διασποράς και βελτιώστε τη διατήρηση του ψεκασμού πάνω στο φύλλο με την τεχνολογία εισαγωγής αέρα των ακροφυσίων XC της John Deere. Θα αξιοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο κάθε εφαρμογή καθώς διατηρώντας ένα σταθερό μέγεθος σταγόνας, τα ακροφύσιά μας παράγουν περισσότερα σταγονίδια ανά ml σε σχέση με άλλα ακροφύσια μείωσης διασποράς.

 

Σε σύγκριση με τα συμβατικά ακροφύσια στα οποία υπάρχει “διασπορά” σταγονιδίων έως και 14%, τα ακροφύσιά μας παράγουν σταγονίδια με τάση διασποράς μικρότερη από 3%. Αυτό σημαίνει ότι τελικά φτάνει στο στόχο περισσότερο προϊόν και υπάρχει μικρότερη απώλεια.

Γκολφ και σπορ, Ψεκαστικά, Παρελκόμενα, Ακροφύσιο, Ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά σχεδιασμού, Αγρός, Γήπεδο γκολφ

Ολοκαίνουρια χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Ο ολοκαίνουριος σχεδιασμός των ακροφυσίων διαθέτει ένα μοναδικό σχήμα στομίου που προσφέρει ασύγκριτα ομοιόμορφη κάλυψη ανεξάρτητα από το ύψος ψεκασμού του ακροφυσίου. Ο ψεκασμός πάνω από κυματοειδές έδαφος δεν υπήρξε ποτέ τόσο ομοιόμορφος.

 

Ιδανική κατανομή και τέλειο μέγεθος σταγονιδίων σε ολόκληρη την μπούμα σε κάθε έδαφος. Δοκιμές μοτίβου δείχνουν ότι η κατανομή ψεκασμού συμβατικών ακροφυσίων σε μια μπούμα μπορεί να έχει απόκλιση έως και 25% στα 30 εκατοστά. Από την άλλη πλευρά, στα ακροφύσια XC διατηρείται κάτω από το 3%.

Γκολφ και σπορ, Ψεκαστικά, Παρελκόμενα, Ακροφύσιο, Μοτίβο ψεκασμού, Αγρός, Γήπεδο γκολφ

Μοτίβο ψεκασμού

Ορισμένες φορές, μια μικρή προσαρμογή μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά: Για να αντισταθμιστεί η κίνηση του ψεκαστικού προς τα εμπρός, σχεδιάσαμε τα ακροφύσιά μας με ένα προσεκτικά υπολογισμένο μοτίβο ψεκασμού προς τα πίσω. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν το σχεδιασμό: Ο ψεκασμός από το ακροφύσιό μας καλύπτει ολόκληρο το φύλλο και βελτιώνει σημαντικά τη διατήρηση του ψεκασμού σε κάθε φύλλο.

 

Σχετικά θέματα