ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΟ ΠΙΣΩ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ

Τσουγκράνες του γκολφ, Αγρός, Παρελκόμενο πίσω στερέωσης

Κορυφαίο αποτέλεσμα

Οι τελευταίες πινελιές σε ένα γήπεδο του γκολφ, ένα αθλητικό χλοοτάπητα ή την κατασκευή ενός νέου γηπέδου απαιτούν τόσο προσεκτική εργασία όσο και εξαιρετική ικανότητα ελιγμών. Τα παρακάτω παρελκόμενα θα σας υποστηρίξουν για να έχετε αυτές τις τέλειες τελευταίες πινελιές.

Τσουγκράνες του γκολφ, Αγρός, Παρελκόμενα, Γήπεδο γκολφ, Οδοντωτές λεπίδες

Οδοντωτές λεπίδες

Οι πίσω τσουγκράνες παρέχουν εξαιρετική κάλυψη και μπορούν να αποσυνδεθούν εύκολα από τον κοτσαδόρο για να αλλάξετε εργαλείο. Επίσης διαθέτει χαρακτηριστικά ευελιξίας για την ακολούθηση των περιγραμμάτων του εδάφους για ένα φροντισμένο φινίρισμα. Η ανύψωση ισχύος είναι στάνταρ στο 1200A: Το μόνο που χρειάζεται είναι να γυρίσετε ένα διακόπτη για να σηκώσετε ή να χαμηλώσετε την τσουγκράνα ή κάποιο άλλο πίσω παρελκόμενο.

Τσουγκράνες του γκολφ, Αγρός, Παρελκόμενα, Γήπεδο γκολφ, Μηχάνημα τελικής επεξεργασίας αγρού

Μηχάνημα τελικής επεξεργασίας αγρού

Το 1200A ενθουσιάζει υπεύθυνους γηπέδων γκολφ και διαχειριστές αθλητικών εγκαταστάσεων εδώ και πολύ καιρό. Με δοκιμασμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης παρόμοιο με αυτό του δημοφιλούς Gator σειράς T και κινητήρα που κινείται άνετα με 3.100 σ.α.λ. είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί. Σε συνδυασμό με το συμπαγή σχεδιασμό σιγαστήρα και καλύμματος, μειώνει σημαντικά το θόρυβο του μηχανήματος και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό φινίρισμα.

Τσουγκράνες του γκολφ, Αγρός, Παρελκόμενα, Γήπεδο γκολφ, Οδοντωτός αεριστήρας

Οδοντωτός αεριστήρας

Αν οι οδοντωτές λεπίδες δεν αρκούν, ο οδοντωτός αεριστήρας είναι μια ακόμα ισχυρότερη τσουγκράνα με δόντια. Ό,τι κι αν χρειάζεστε, η γκάμα παρελκομένων και αξεσουάρ που προσφέρουμε μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Περισσότερες επιλογές, περισσότερες ευκαιρίες

Η τσουγκράνα γηπέδων γκολφ και αγρών 1200 προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία για μια μεγάλη ποικιλία εργασιών στο γήπεδο του γκολφ, διευκολύνοντας τη δουλειά σας ενώ παρέχει παράλληλα και επαγγελματικό φινίρισμα. Επιπλέον, είναι πλήρως συμβατή με τα υπάρχοντα παρελκόμενα της John Deere, συμπεριλαμβανομένων των δύο παρακάτω.

Τσουγκράνες του γκολφ, Αγρός, Παρελκόμενα, Γήπεδο γκολφ, Τσουγκράνα ελατηρίου

Τσουγκράνα ελατηρίου

Για ένα επαγγελματικό φινίρισμα επιπέδου τουρνουά, η τσουγκράνα του γκολφ μπορεί να εξοπλιστεί εύκολα με μια τσουγκράνα ελατηρίου (αυτή τη στιγμή δεν διατίθεται από την John Deere).

Τσουγκράνες του γκολφ, Αγρός, Παρελκόμενα, Γήπεδο γκολφ, Πατάκι μηχανήματος τελικής επεξεργασίας αγρού

Πατάκι μηχανήματος τελικής επεξεργασίας αγρού

Αναπτύξτε το μηχάνημα τελικής επεξεργασίας αγρού τοποθετώντας ένα πατάκι με μόλις δύο γάντζους. Τυλίξτε το πατάκι και τοποθετήστε το επάνω στο μηχάνημα τελικής επεξεργασίας αγρού για να το μεταφέρετε εύκολα (αυτή τη στιγμή δεν διατίθεται από την John Deere).

 

Σχετικά θέματα