Μην το ρισκάρετε

ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ

Θα δείτε τη διαφορά

 

Γνωρίζατε ότι εφαρμόζουμε μια πατενταρισμένη μέθοδο θερμικής κατεργασίας για να σφυρηλατήσουμε τις γνήσιες λεπίδες John Deere; Μέσα από αυτήν τη διαδικασία δημιουργούνται λεπίδες μοναδικής αιχμηρότητας που διατηρούνται αναλλοίωτες για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα – για ιδανική εφαρμογή και καθαρές κοπές κάθε φορά.

 


Τέλεια κοπή

Τα άκρα των λεπίδων μας είναι στρογγυλεμένα για να μειωθεί ο κίνδυνος των τραχειών τελειωμάτων και των αιχμηρών γωνιών. Αυτό συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής των λεπίδων, ενώ παράλληλα δημιουργείται μια πιο κοφτερή επιφάνεια κοπής.

Λεπίδα μακράς διάρκειας

Ο ίδιος σχεδιασμός στρογγυλεμένων άκρων επιτρέπει την ομοιόμορφη κατανομή της καταπόνησης σε όλη την επιφάνεια της λεπίδας. Έτσι, η λεπίδα διατηρεί την αιχμηρότητά της, μειώνοντας την ανάγκη για ακόνισμα και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Επίσης, η πατενταρισμένη μέθοδος θερμικής κατεργασίας που παρέχει ιδανικά επίπεδα άνθρακα παρατείνει τη διάρκεια ζωής των λεπίδων μας. Το σωστό επίπεδο άνθρακα παίζει ρόλο στην κατασκευή μιας λεπίδας που έχει άριστη αντοχή στη φθορά και την καταπόνηση: αν το επίπεδο είναι υψηλό, η λεπίδα είναι αδύναμη, ενώ αν το επίπεδο είναι χαμηλό, η λεπίδα φθείρεται γρήγορα, γεγονός που σημαίνει περισσότερες αντικαταστάσεις λεπίδας για εσάς.

Τέλεια εφαρμογή

Όλες οι οπές στερέωσης των λεπίδων John Deere είναι σταμπαρισμένες, επιτρέποντας έτσι στη λεπίδα να εφαρμόσει σφιχτά επάνω στην άτρακτο. Χάρη σε αυτήν την τέλεια εφαρμογή, μειώνονται τα χτυπήματα, παρατείνεται η διάρκεια ζωής άλλων εξαρτημάτων του χορτοκοπτικού και αποκλείεται η παράλειψη κοπής τμημάτων γρασιδιού, για πιο περιποιημένη εμφάνιση.