Μην το ρισκάρετε

ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ

Θα δείτε τη διαφορά

 

Γνωρίζατε ότι οι γνήσιες άτρακτοι Pro-XL της John Deere διαρκούν έως 50% περισσότερο από τις συμβατικές ατράκτους; Χάρη στη σκληρή επιχρωμιωμένη πλάκα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, είναι σχεδιασμένες για αντίξοες συνθήκες συλλογής και διασφαλίζουν καθαρή, γρήγορη συλλογή και εύκολο καθαρισμό.

 


Γιατί να επιλέξετε τις γνήσιες ατράκτους βαμβακοσυλλεκτικών μηχανημάτων της John Deere

Εξαιρετικός σχεδιασμός για κορυφαία απόδοση

Για καθαρή, γρήγορη συλλογή και εύκολο καθαρισμό, τα τρία σετ των 12 κομμένων με ακρίβεια δοντιών ανά αυλάκωση έχουν γωνία 55 μοιρών. Για την ελαχιστοποίηση των ζημιών στις μονάδες συλλογής, οι άτρακτοι Pro-XL έχουν σκληρό περίβλημα, για θραύση και όχι κάμψη σε περίπτωση πρόσκρουσης σε στερεά αντικείμενα. Επιχρωμιωμένες και επινικελωμένες για επιπλέον ανθεκτικότητα, οι γνήσιες άτρακτοι φέρουν τη σήμανση “JD” για να ξεχωρίζουν από τυχόν μη γνήσια ανταλλακτικά.

Προηγμένα εργαλεία

Έχουμε ισχυρή δέσμευση απέναντι στη βαμβακοβιομηχανία και τις σχετικές επιχειρηματικές δραστηριότητες. Πρόσφατα, επενδύσαμε στο μέλλον με κλιβάνους τελευταίας τεχνολογίας, επιμεταλλωτές χρωμίου και ελέγχους ακριβείας.

Επαγγελματίες ειδικοί

Οι μηχανικοί υλικών και μηχανουργικής κατασκευής ατράκτων έχουν εμπειρία άνω των 20 ετών. Έχουμε συνδυαστική εμπειρία στην κατασκευή ατράκτων άνω των 100 ετών.

Διαδικασίες κορυφαίου επιπέδου

25 μοναδικοί έλεγχοι ποιότητας κατά τη διάρκεια της κατασκευαστικής διαδικασίας για διασφάλιση της συνέπειας. Επιπλέον, ένας μοναδικός πίνακας δεδομένων σε κάθε δικλείδα επιτρέπει τον έλεγχο της ποιότητας, τη συνέπεια και την ιχνηλασιμότητα.

Άτρακτος