Μην το ρισκάρετε

ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ

Θα δείτε τη διαφορά

 

Γνωρίζατε ότι τα γνήσια ακροφύσια ψεκασμού της John Deere έχουν σχεδιαστεί για συγκεκριμένες εφαρμογές; Έχει να κάνει με τον τρόπο που παρέχουν υψηλή ακρίβεια με πολύ λιγότερο προϊόν. Επιπλέον, είναι ιδανικά κατασκευασμένα για το μηχάνημά σας.

 


Ακροφύσια ψεκασμού υψηλής απόδοσης

Straight Stream Ceramic

Straight Stream Ceramic

Είναι ιδανικά για την εφαρμογή λιπασμάτων μετά από τη βλάστηση. Το ακροφύσιο μικρού μεγέθους έξι ροών είναι ιδανικό για την εφαρμογή λιπάσματος σε καλλιέργειες στέρεων σπόρων, ενώ ο μειωμένος ψεκασμός περιορίζει το καψάλισμα και το κάψιμο των φύλλων.

Εξαιρετικά χαμηλή διασπορά

Εξαιρετικά χαμηλή διασπορά

Ιδανικά για εφαρμογή συστηματικών ζιζανιοκτόνων πριν από τη βλάστηση. Χάρη στην τεχνολογία Venturi, μειώνεται σε σημαντικό βαθμό η διασπορά, ενώ τα γεμάτα αέρα σταγονίδια και το μοναδικό, πυκνό μοτίβο παρέχουν έναν πιο αποτελεσματικό ψεκασμό μειωμένης διασποράς.

Ευρύ φάσμα

Ευρύ φάσμα

Ιδανικά για διατήρηση σταθερής γωνίας ψεκασμού σε μεγάλο εύρος πιέσεων έως και 1 bar. Το μέγεθος σταγονιδίων μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με την πίεση, ενώ το ακροφύσιο διατηρεί καλή διασπορά ψεκασμού, δημιουργώντας μεγαλύτερα σταγονίδια σε χαμηλή πίεση.

GuardianAir Twin

GuardianAir Twin

Ιδανικό για την εφαρμογή μυκητοκτόνων και ξηραντικών σε πλατύφυλλες καλλιέργειες, καθώς και για εφαρμογές όπου ο ψεκασμός πρέπει να γίνει σε φυλλωσιές ή ψηλά φυτά. Το ακροφύσιο συνδυάζει ομοιόμορφη κάλυψη ψεκασμού με μειωμένη διασπορά και σχεδιασμό εύκολης εγκατάστασης.

Αέρας χαμηλής διασποράς

Αέρας χαμηλής διασποράς

Απολύτως κατάλληλο για εφαρμογές ανοιξιάτικου ψεκασμού σε καλλιέργειες σιτηρών, αυτό το ακροφύσιο συνδυάζει ομοιόμορφη κάλυψη ψεκασμού με μειωμένη διασπορά, ενώ η καλύτερη χρήση του γίνεται στα 3 bar για βέλτιστη κάλυψη ψεκασμού.

3D

3D

Ιδανικά για κάλυψη δύσκολων κατακόρυφων στόχων, όπως σβώλων και ποωδών ζιζανίων. Με ενσωματωμένο ανεμιστήρα υπό κλίση και γωνία, τα ακροφύσια ψεκασμού 3D συμπτύσσουν τα μοτίβα ψεκασμού μειώνοντας σημαντικά τα μικρά σταγονίδια, με αποτέλεσμα 50-75% λιγότερη διασπορά σε σχέση με τα συμβατικά ακροφύσια με επίπεδο ανεμιστήρα.