Μην το ρισκάρετε

ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ

Θα δείτε τη διαφορά

 

Γνωρίζατε ότι οι γνήσιες λυχνίες LED της John Deere όχι μόνο είναι πιο ισχυρές, αλλά καταναλώνουν επίσης και λιγότερη ενέργεια από τις λυχνίες αλογόνου; Το φυσικό φως που αποδίδουν σας επιτρέπει να έχετε καλύτερη ορατότητα και να διατηρείτε τα μάτια σας ξεκούραστα, ενώ επωφελείστε και από μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και του εναλλάκτη.

 


Μαχαίρια

Ενεργειακή αποδοτικότητα και έντονη φωτεινότητα

Προσφέρουμε λυχνίες LED σε ένα ευρύ φάσμα μονάδων φωτισμού (lumen) για την κάλυψη πολλών διαφορετικών αναγκών σε ένταση και κόστος. Οι πιο ισχυρές λυχνίες με 3000 ωφέλιμα lumen ξεπερνούν σε επιδόσεις τις HID σε πλάτος και βάθος, παρέχοντας το πιο φωτεινό και καθαρό φως με λιγότερη χρήση μπαταρίας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις λυχνίες LED: Πολλές μη γνήσιες λυχνίες διαφημίζονται ως λυχνίες εξαιρετικά υψηλής απόδοσης lumen. Συχνά αυτοί οι αριθμοί αντιστοιχούν μόνο σε μια εκτός χρήσης ή θεωρητική μέγιστη απόδοση σε lumen, καθώς τα ωφέλιμα lumen των LED είναι πολύ χαμηλά.

Τα ωφέλιμα lumen αντιστοιχούν στην ακριβή απόδοση μιας λυχνίας σε κανονική χρήση. Οι λυχνίες της John Deere έχουν αξιολόγηση απόδοσης τόσο σε εκτός χρήσης όσο και σε ωφέλιμα lumen, για να μπορείτε να συγκρίνετε με ακρίβεια την τελική απόδοση. Οι λυχνίες LED της John Deere σάς παρέχουν πάντα την καλύτερη σχέση απόδοσης-κόστους.

Λυχνίες LED της John Deere – κατασκευασμένες για το John Deere σας

Διατίθενται δύο διαφορετικά είδη λυχνιών LED:

  • Οι λυχνίες LED άμεσης αντικατάστασης είναι κατασκευασμένες για να ταιριάζουν ιδανικά στη θέση των αρχικών λυχνιών αλογόνου. Η εύκολη εγκατάσταση τύπου plug’n’play σάς μεταφέρει απρόσκοπτα σε ένα νέο επίπεδο φωτισμού.
  • Οι λυχνίες LED με βάση μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορες θέσεις του μηχανήματός σας, όπου απαιτείται πρόσθετος φωτισμός.

 

Μοτίβα δεσμών για τις λυχνίες LED

Ανάλογα με την εφαρμογή και την απαίτηση φωτισμού, διατίθενται δύο διαφορετικά μοτίβα δεσμών: μοτίβο φωταγωγίας για φωτισμό με μεγαλύτερο πλάτος και μικρότερο ύψος και τραπεζοειδές μοτίβο για πιο στενό και μακρινό φωτισμό.


ΦΩΤΑΓΩΓΙΑ

ΦΩΤΑΓΩΓΙΑ

Φωτισμός μεγαλύτερου πλάτους και μικρότερου ύψους

ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΗΣ

Πιο στενός και μακρινός φωτισμός