Ανταλλακτικά χορτοδετικών πρεσών

Η διατήρηση της χορτοδετικής σας πρέσας σε άριστη κατάσταση θα ελαχιστοποιήσει τους χρόνους που δεν είναι διαθέσιμη και θα διασφαλίζει τέλειες μπάλες κάθε στιγμή. Γιατί λοιπόν να μην επενδύσετε σε ένα αυτόματο σύστημα λίπανσης καδένας για να μειώσετε την καθημερινή συντήρηση και να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της καδένας με ράουλα; Εναλλακτικά, επιλέξτε το σύστημα ακονίσματος μαχαιριών που θα διατηρήσει τα μαχαίρια σας απολύτως κοφτερά και θα μειώσει την κατανάλωση καυσίμου.

Ιμάντες χορτοδετικών με ρομβοειδή πλέξη

Ιμάντες χορτοδετικών με ρομβοειδή πλέξη

Η κατασκευή από τρίκλωνο νάιλον και πολυεστέρα κάνει τους ιμάντες αρκετά άκαμπτους ώστε να μη συστρέφονται και ταυτόχρονα αρκετά ευέλικτους ώστε να σηκώσουν τη σοδειά από τα δόντια συλλογής και να την τυλίξουν σε σφιχτές, κυλινδρικές μπάλες με ομοιόμορφη πυκνότητα.

Μάτισμα ιμάντα τύπου πλάκας

Μάτισμα ιμάντα τύπου πλάκας

Τα ματίσματα ιμάντων που διαθέτουμε είναι από τα ισχυρότερα στην αγορά–αρκετά ισχυρά για να σηκώσουν έως ένα τρακτέρ 4 τόνων!

Συγγενικά προϊόντα

Συγγενικά προϊόντα

Προϊόντα συντήρησης εξοικονόμησης καυσίμων. Με την κατάλληλη συντήρηση, η χορτοδετική σας πρέσα θα συνεχίζει να λειτουργεί με τη μέγιστη απόδοση και με εξοικονόμηση καυσίμου.

Συσκευασία σοδειάς

Προϊόντα συσκευασίας σοδειάς

Τα προϊόντα συσκευασίας σοδειάς της John Deere σας δίνουν τις καλύτερες μπάλες - χωρίς εξαίρεση. Γιατί το ζητούμενο δεν είναι μόνο ωραίες, κυλινδρικές μπάλες που είναι ευκολότερες στο χειρισμό και έχουν μικρότερες απώλειες σοδειάς, είναι και η διατήρηση της ποιότητας της χορτονομής.