Πλατφόρμα κοπής με ιμάντα μεταφοράς draper με εύκαμπτη ράβδο κοπής μαχαιριού για θεριζοαλωνιστικές John Deere

Πλατφόρμα κοπής με ιμάντα μεταφοράς draper John Deere με εύκαμπτη ράβδο κοπής μαχαιριού (σειρά RDF)

 

Εύκαμπτο μαχαίρι άκαμπτης ταινίας μεταφοράς με συνδέσεις (RDF)

Η πλατφόρμα κοπής με ιμάντα μεταφοράς draper της John Deere, με εύκαμπτη ράβδο κοπής μαχαιριού για το θερισμό σοδειών κοντά στο έδαφος είναι διαθέσιμη με πλάτος κοπής από 9,15 έως 13,70 m. Ταιριάζει ιδανικά σε θεριζοαλωνιστικές John Deere και προσφέρουν εξαιρετική ικανότητα ακολούθησης του εδάφους σε ένα μεγάλο εύρος σοδειών και συνθηκών.

 

Το μεγάλο τύμπανο τροφοδοσίας 410 mm τραβά τη σοδειά μέσα στον κλωβό τροφοδοσίας με ομαλό τρόπο

Τύμπανο τροφοδοσίας υψηλής χωρητικότητας 410 mm

Το μεγάλο τύμπανο τροφοδοσίας με τα κωνικά άκρα και τα ανασυρόμενα δάκτυλα τραβά τη σοδειά μέσα στον κλωβό τροφοδοσίας με ομαλό τρόπο. Το κεντρικό τμήμα τροφοδοσίας διπλής ταχύτητας μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με διαφορετικές σοδειές και συνθήκες χωρίς εργαλεία, ενώ το δάπεδο ανοξείδωτου χάλυβα κάτω από το τύμπανο τροφοδοσίας βελτιώνει τη διάρκεια ζωής και την αντοχή.

Η ράβδος κοπής του μαχαιριού κοπής HydraFlex μετακινείται κατά έως 190 mm

Ακολούθηση εδάφους HydraFlex

Τα μαχαίρια κοπής HydraFlex μετακινούνται κατά έως 190 cm κατά μήκος της μπάρας κοπής, με αποτέλεσμα να αγκαλιάζουν το έδαφος για να θερίζεται μεγαλύτερη ποσότητα κάθε φορά.

Μαχαίρια διπλής κοπής και μηχανισμός κίνησης διπλού μαχαιριού για υψηλές ταχύτητες θερισμού

Υψηλές ταχύτητες θερισμού

Τα μαχαίρια διπλής κοπής, που έχουν υποβληθεί σε σκλήρυνση, κι ένα χρονισμένο σύστημα μετάδοσης κίνησης διπλού μαχαιριού παρέχουν καθαρή κοπή ακόμη και σε υψηλή ταχύτητα. Το επικυκλικό σύστημα μετάδοσης κίνησης μαχαιριού διασφαλίζει τη γραμμικότητα της κίνησης του μαχαιριού για λιγότερη καταπόνηση και μειωμένη φθορά.

Πλατφόρμα κοπής με ιμάντα μεταφοράς draper με εύκαμπτη ράβδο κοπής μαχαιριού για θεριζοαλωνιστικές John Deere

Επιλέξτε το μοντέλο μαχαιριού κοπής που ταιριάζει καλύτερα στις συνθήκες θερισμού που αντιμετωπίζετε, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

ΜΟΝΤΕΛΟΠλάτος κοπής, mΤαχύτητα ταινίας μεταφοράς με συνδέσεις, m/minΠλάτος ταινίας μεταφοράς με συνδέσεις, mmΤαχύτητα μαχαιριού ράβδου κοπής, κοπές/min

9,15

0-228

1016

1960

10,70

0-228

1016

1960

12,20

0-228

1016

1960

13,70

0-228

1016

1960