Πλατφόρμα κοπής με στενή ταινία μεταφοράς με συνδέσεις

 

Πλατφόρμα κοπής με στενή ταινία μεταφοράς με συνδέσεις, σειρά 900D

Η πλατφόρμα κοπής σειράς 900D με τη στενή ταινία μεταφοράς με συνδέσεις και τη μικρότερη γωνία της είναι σχεδιασμένη για σοδειές χαμηλής έως μέτριας απόδοσης.
Η πλατφόρμα κοπής σειράς 900D είναι διαθέσιμη σε πλάτος κοπής 9,15 m και 11 m.

 

Εξαιρετική ικανότητα ακολούθησης του εδάφους χάρη στο σύστημα ανάρτησης αέρα στους βοηθητικούς τροχούς βάθους

Σημαντικές βελτιώσεις απόδοσης

Θα διαπιστώσετε σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση θεριζοαλωνιστικών πεζού χειριστή και περιστροφικών θεριζοαλωνιστικών χάρη στην τροφοδοσία με "πρώτα τις κεφαλές" της 900D. Το σύστημα ανάρτησης αέρα στους βοηθητικούς τροχούς βάθους παρέχει εξαιρετική ικανότητα ακολούθησης του εδάφους, που επιτρέπει υψηλές ταχύτητες πορείας ακόμη και σε ανώμαλο έδαφος. Το χαμηλό πλαίσιο παρέχει επίσης ανεμπόδιστη ορατότητα κατά μήκος της πλατφόρμας κοπής, ώστε να παρακολουθείτε εύκολα τη ροή της σοδειάς από την άνεση του καθίσματος του οδηγού.

Ταινίες μεταφοράς 914 mm με συνδέσεις, για σοδειές χαμηλής έως μέτριας απόδοσης

Ταινίες μεταφοράς 914 mm με συνδέσεις

Η ταχύτητα της ταινίας ρυθμίζεται πλήρως από την καμπίνα και στις θέσεις “1-2-3” της υδραυλικής λαβής μπορούν να αποθηκευτούν έως τρία διαφορετικά ύψη της πλατφόρμας κοπής. Η 900D είναι διαθέσιμη σε πλάτη 9,15 και 11,00 m και η απόδοσή της είναι αποδεδειγμένη.

Η 900D μπορεί να διατεθεί και με χωρισμένη ταινία, κατόπιν παραγγελίας, ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία σωρών σταχυών στην αριστερή πλευρά της πλατφόρμας.

Οι βοηθητικοί τροχοί βάθους μπορούν να μετατοπιστούν για μετακινήσεις στο δρόμο

Προαιρετικά εξαρτήματα για μετακίνηση στο δρόμο

Το πρόσθετο πλεονέκτημα αυτού είναι ότι εξαλείφει την ανάγκη για ειδική ρυμούλκα. Οι βοηθητικοί τροχοί βάθους μπορούν να μετατοπιστούν σε περίπου 10 λεπτά, επεκτείνοντας το σύστημα ζεύξης στην αριστερή πλευρά της πλατφόρμας, για μετακινήσεις με ταχύτητες έως 32 km/h στο δρόμο.

Επιλέξτε το μοντέλο πλατφόρμας κοπής που ταιριάζει καλύτερα στις συνθήκες θερισμού που αντιμετωπίζετε, για να δείτε περισσότερες πληροφορίες.

ΜΟΝΤΕΛΟΠλάτος κοπής, mΤαχύτητα ταινίας μεταφοράς με συνδέσεις, m/minΠλάτος ταινίας μεταφοράς με συνδέσεις, mmΤαχύτητα μαχαιριού ράβδου κοπής, κοπές/min

9,15

0-200

914

1960

11,0

0-200

914

1960