Ώρα για αλλαγή

Σας αξίζουν εξαιρετικές επιδόσεις

Η αποτελεσματική, πρωτοποριακή απόδοση των τρακτέρ μας 6R, 7R και 8RX προσφέρει αποδεδειγμένη οικονομική αξία στην επιχείρησή σας. Τα πλεονεκτήματά τους στις μεταφορές, την προστασία του εδάφους και την ευελιξία θα φανούν στα καθαρά κέρδη σας.

Βρείτε έναν αντιπρόσωπο

Δοκιμασμένο

Τα πλεονεκτήματα απόδοσης των μεγάλων τρακτέρ μας στη μεταφορά, την προστασία του εδάφους και την ευελιξία δεν έχουν επιβεβαιωθεί μόνο από εκατοντάδες Ευρωπαίους πελάτες, αλλά υποστηρίζονται και από ανεξάρτητες δοκιμές. Και δεν είναι μόνο αυτό. Λαμβάνετε, επίσης, μια σειρά από λειτουργίες ακριβείας, όπως η 1-Click-Go-AutoSetup, που υπερτερούν των άλλων στα χωράφια και αυξάνουν περαιτέρω τα κέρδη σας.

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Αυτό το εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου και παραγωγικότητας μειώνει τον χρόνο ρύθμισης χωραφιού έως και 50 %. Εντελώς αυτόματο, χωρίς λάθη, χωρίς καθυστερήσεις. Τα προσχεδιασμένα έργα σας εμφανίζονται αυτόματα στην Οθόνη Gen4 τη στιγμή που το τρακτέρ εισέλθει στο χωράφι. Το μόνο που έχει να κάνει ο χειριστής είναι να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες με ΕΝΑ ΚΛΙΚ. Τόσο απλά.

Ανίκητα-μηχανήματα-κεφαλίδα

Απολαύστε την ευελιξία αυτού του 4κύλινδρου τρακτέρ υψηλής ιπποδύναμης με ικανότητα ελιγμών, ανθεκτικό υδραυλικό σύστημα, υψηλή ανυψωτική ικανότητα και μεγάλα ελαστικά.

Μάθετε περισσότερα

Ανίκητα-μηχανήματα-κεφαλίδα

Όσον αφορά τα έργα μεταφορών, δεν υπάρχει άλλος τρόπος από τη σύνθεση των τρακτέρ 6R και 7R της John Deere. Εσείς ποιο θα προτιμήσετε;

 • Ο ηγέτης στη μεταφορά – 6R 185

  Σας παρέχονται 234 hp με έξυπνη διαχείριση ισχύος εντός ενός ελαφρού πλαισίου μεσαίου μεγέθους των 7,9 τόνων, που προσφέρει απαράμιλλη επιτάχυνση και 

  Μάθετε περισσότερα
 • Ο ηγέτης στη μεταφορά – 7R 330

  Στην τελευταία δοκιμή DLG PowerMix, το 7R 330 έθεσε ένα νέο πρότυπο κατανάλωσης ντίζελ και υγρού εξάτμισης ντίζελ στις μεταφορές για τρακτέρ άνω των 300 ίππων μέγιστης ισχύος (ECE-R120).

  Τρακτέρ
 • Ο ηγέτης στη μεταφορά – 6215R

  Με μόλις 19,2 l/h, το 6215R δεν πέτυχε μόνο τη χαμηλότερη κατανάλωση ντίζελ από όλα τα τρακτέρ που δοκιμάστηκαν¹, αλλά είχε και την μεγαλύτερη επιτάχυνση τραβώντας ρυμούλκες 30 τόνων².

  Τρακτέρ
 • Ο ηγέτης στη μεταφορά – 6250R

  Από το 2018, το 6250R είναι ανίκητο στη δοκιμή σύγκρισης κατανάλωσης DLG PowerMix 2.0. Το 6250R πέτυχε τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου στις μεταφορές σε σύγκριση με όλα τα άλλα ανταγωνιστικά μηχανήματα που συμμετείχαν στη δοκιμή.

  Τρακτέρ

Εγγραφή στην υπηρεσία Digital News

Ένα ασυνήθιστο ενημερωτικό δελτίο - Εγγραφή στην υπηρεσία Digital News

Εγγραφείτε στην υπηρεσία digital news για να ενημερώνεστε για νέα άρθρα ιστολογίου, ειδήσεις, ειδικές δραστηριότητες και αποκλειστικές προσφορές!

Εγγραφείτε!

Σχετικά θέματα

ΣΕΙΡΑ 6R

ΣΕΙΡΑ 6R

Νο.1 στις μεταφορές, την έξυπνη αυτοματοποίηση – την απόδοση υψηλής ισχύος, χαμηλού βάρους.

Συνδέστε το John Deere σας

Σειρά 7

Χαμηλό βάρος, υψηλή ιπποδύναμη, επιτάχυνση υψηλής απόκρισης – εξαιρετική ευελιξία.

Συνδέστε το John Deere σας

Σειρά 8

Ευέλικτα – ισχυρά τρακτέρ με μεγάλη ελκτική δύναμη υψηλής τεχνολογίας για γεωργία ακριβείας.

 1. Τα 25 l/h είναι το εγγυημένο επίπεδο κατανάλωσης καυσίμου αυτού του μοντέλου σε κατάσταση μεταφοράς, για μηχανήματα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εγγύησης Καυσίμων της John Deere σύμφωνα με τους όρους & τις προϋποθέσεις του προγράμματος στις ισχύουσες χώρες. Για λεπτομέρειες, μιλήστε με τον αντιπρόσωπο της John Deere.
 2. Δοκιμή τρακτέρ του Αγροτικού Επιμελητηρίου της Κάτω Σαξονίας (Γερμανία), 2020. “Σε σύγκριση με τα στάνταρ τρακτέρ (χωρίς Unimog), το John Deere πέτυχε τη χαμηλότερη κατανάλωση ντίζελ. [...] Είναι ενδιαφέρον ότι, παρά τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, το 6215R ήταν επίσης το γρηγορότερο κατά την επιτάχυνση με δύο ρυμούλκες”· www.lwk-niedersachsen.de. Τα 19l/h είναι, επίσης, το εγγυημένο επίπεδο κατανάλωσης καυσίμου αυτού του μοντέλου σε κατάσταση μεταφοράς, για μηχανήματα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εγγύησης Καυσίμων της John Deere σύμφωνα με τους όρους & τις προϋποθέσεις του προγράμματος στις ισχύουσες χώρες. Για λεπτομέρειες, μιλήστε με τον αντιπρόσωπο της John Deere.
 3. Τα 20 l/h είναι το εγγυημένο επίπεδο κατανάλωσης καυσίμου αυτού του μοντέλου σε κατάσταση μεταφοράς, για μηχανήματα που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εγγύησης Καυσίμων της John Deere σύμφωνα με τους όρους & τις προϋποθέσεις του προγράμματος στις ισχύουσες χώρες. Για λεπτομέρειες, μιλήστε με τον αντιπρόσωπο της John Deere.
 4. Αποτελέσματα Δοκιμής Profi, 06/2018
 5. Βάσει κατανάλωσης καυσίμου 40 l/h και 20 % πλεονέκτημα αποτελεσματικότητας έναντι τροχοφόρων τρακτέρ 8R στα 7.000 daN.
 6. Έστω 3 % πιθανή απώλεια συγκομιδής σε μικρά χωράφια. Τότε, ένα χωράφι σπαρμένο με σιτάρι με συγκομιδή 8 t/ha και τιμή αγοράς 200 €/t θα είχε συγκομιδή 240 kg (3 %) και αύξηση κέρδους 48 €/ha