ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!

ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!

Mην χάσετε αυτήν την προσφορά. Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εγγραφείτε τώρα!

Κάντε τον έλεγχο συνδεσιμότητας τώρα για μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων

Εάν το μηχάνημά σας είναι συνδεδεμένο, αλλά δεν έχετε ακόμη εγκαταστήσει το απαιτούμενο υλικό, μπορείτε να λάβετε ένα JDLinkTM κιτ αναβάθμισης στη μισή τιμή, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης!
Η συνδεσιμότητα αποδίδει - σημαίνει πρόσβαση στο Operations Center και αξιοποίηση εργαλείων για εξοικονόμηση χρόνου, τα οποία βοηθούν στην έξυπνη διαχείριση πόρων και σας επιτρέπουν να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις που μεγιστοποιούν το κέρδος σας. Επιπλέον: υπάρχει το John Deere Connected Support TM , το οποίο συνδυάζει εξελιγμένα αναλυτικά εργαλεία, εργαλεία ειδοποιήσεων και ενεργή υποστήριξη αντιπροσώπου.

Εισαγάγετε τους σειριακούς αριθμούς σας τώρα για να ξεκινήσετε!

*υποχρεωτικό

Επιλέξτε έναν αντιπρόσωπο για να λάβετε τα αποτελέσματα του μηχανήματός σας.

Αφού επιβεβαιώσετε την επιλογή του αντιπροσώπου σας, θα σας στείλουμε ένα email με την κατάστασή σας και τα στοιχεία επικοινωνίας του αντιπροσώπου.

Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να βρούμε αντιπρόσωπο στην περιοχή σας. Συνεχίστε για να λάβετε τα αποτελέσματά σας μέσω email.

Ένας ειδικός της John Deere θα επικοινωνήσει μαζί σας για να βρείτε αντιπρόσωπο!

*υποχρεωτικό

Ευχαριστούμε!

Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, ελέγξτε το φάκελο εισερχόμενων του email σας (και το φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων) και κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο email επιβεβαίωσης.

Μετά την επιτυχή επιβεβαίωση, θα λάβετε ένα email με τα δεδομένα σας και σύνδεσμο για τα προσωπικά σας αποτελέσματα.
Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και μία ώρα.

Η ομάδα υποστήριξης της John Deere

Τα αποτελέσματα του ελέγχου συνδεσιμότητάς σας

Μην χάσετε αυτήν την προσφορά! Ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της John Deere:

Ένας ειδικός της John Deere θα επικοινωνήσει μαζί σας για να βρείτε αντιπρόσωπο!

Τα στοιχεία σας:

Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε - ορίστε τα αποτελέσματά σας:

Επιστροφή στην προωθητική σελίδα

Η συνδεσιμότητα αποδίδει

Παρακολουθήστε τα βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη της συνδεσιμότητας - εργαστείτε πιο έξυπνα και πιο κερδοφόρα ενώ ενισχύετε το χρόνο ομαλής λειτουργίας του μηχανήματός σας.

Εργαστείτε πιο έξυπνα και εξοικονομήστε χρόνο με το Κέντρο Λειτουργιών

Μεταφέρετε δεδομένα πεδίου online απευθείας από το μηχάνημά σας στο Κέντρο Επιχειρήσεων (Operations Center) και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε συσκευή. Οργανώστε την εργασία σας και στείλτε πληροφορίες εργασίας απευθείας σε μεμονωμένα μηχανήματα, παρακολουθήστε την τοποθεσία, την κατάστασή τους και την πρόοδο των εργασιών σας σε πραγματικό χρόνο για να λάβετε πιο έξυπνες και έγκυρες αποφάσεις.

Μεγιστοποιήστε το χρόνο ομαλής λειτουργίας των μηχανημάτων σας με το John Deere Connected Support™

Διορθώστε προληπτικά τυχόν ζητήματα πριν αυτά προλάβουν να εμποδίσουν την παραγωγικότητά σας:
Το John Deere Connected Support™ βοηθά εσάς και τον αντιπρόσωπό σας να παρακολουθείτε την κατάσταση του μηχανήματός σας με εργαλεία όπως το Expert Alerts και το Machine Dashboard. Εάν αναφερθεί κάποια ανωμαλία στο μηχάνημά σας, θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας αμέσως και θα λάβετε την προληπτική υποστήριξη που χρειάζεστε για να παραμείνετε παραγωγικοί.

Με το John Deere Connected Support™, μπορούμε να εντοπίσουμε πιθανά προβλήματα των μηχανημάτων και να τα επιλύουμε πριν γίνουν σοβαρές βλάβες.

John Deere Connected Support™ Specialist
John Deere Connected Support™ Specialist
Operations Center

Κέντρο Επιχειρήσεων (Operations Center)

Με το Operations Center, μπορείτε να προγραμματίσετε την εργασία σας εκ των προτέρων και να στείλετε πληροφορίες εργασίας απευθείας σε μεμονωμένα μηχανήματα. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο μέσω της εξάλειψης καθυστερήσεων στο πεδίο και της μείωσης των σφαλμάτων χειριστή. Ελέγξτε τις τοποθεσίες και την κατάσταση των μηχανημάτων σας σε πραγματικό χρόνο και λάβετε καλύτερες και έγκυρες αποφάσεις. Μπορείτε ακόμη και να μοιραστείτε δεδομένα τεκμηρίωσης με τους πελάτες σας, ώστε να γνωρίζουν ποια εργασία έχετε ολοκληρώσει.

Connected Support

John Deere Connected Support™

Αξιοποιώντας τα εργαλεία του John Deere Connected SupportTM, μεγιστοποιείτε το χρόνο ομαλής λειτουργίας του μηχανήματος. Ο Πίνακας Εργαλείων επιτρέπει στον αντιπρόσωπό σας John Deere να παρακολουθεί τα μηχανήματα με βάση την πραγματική κατάσταση λειτουργίας. Με τα Expert Alerts, μπορεί να εντοπίσει πιθανά σφάλματα του μηχανήματος και να τα διορθώσει πριν γίνουν πρόβλημα. Αυτή η βραβευμένη τεχνολογία μειώνει τους χρόνους διάγνωσης και επισκευής έως και 20% κατά μέσο όρο.