ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η ποσότητα που παράγετε μπορεί να είναι τεράστια, αλλά για εσάς και εκείνους που εξυπηρετείτε μετράει η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρετε. Για να επιτύχετε την ποιότητα στην οποία στοχεύετε με την απόδοση που απαιτείτε, μην ψάξετε αλλού πέρα από την ευέλικτη απόδοση των τρακτέρ 5E.
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ – ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Σε ένα τρακτέρ 5E έχετε την καθαρή ισχύ που χρειάζεστε για τις σκληρότερες εργασίες στο δάσος ή για ανυψώσεις μεγάλων βαρών. Ο κινητήρας "μόνο ντίζελ" συνδυάζει έγχυση καυσίμου κοινής γραμμής υψηλής πίεσης μαζί με ηλεκτρονικό έλεγχο για χαμηλές ονομαστικές στροφές κινητήρα, 2.100 σ.α.λ., που διατηρούν χαμηλά την κατανάλωση καυσίμου, παράγουν μεγάλη ροπή και πληρούν τους κανονισμούς εκπομπών Σταδίου V.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ POWRREVERSER™ 12/12 ΚΑΙ 24/12 ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ / ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ.

ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Ο φορτωτής σας ή οποιοδήποτε άλλο παρελκόμενο που χρησιμοποιείτε είναι τόσο καλό όσο του επιτρέπει το υδραυλικό σύστημα που το θέτει σε κίνηση. Το υδραυλικό σύστημα ανοικτού κέντρου της σειράς 5E με δύο αντλίες παρέχει συνολική ροή 66 l/min και είναι γνωστό για την αξιόπιστη απόδοσή του. Επίσης αποκτάτε δύο προαιρετικές SCV και το αυξημένης απόδοσης PTO 540/540E.
ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΦΟΡΤΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ 5E ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΙΚΡΗ ΑΚΤΙΝΑ ΣΤΡΟΦΗΣ.

"Εμπνεόμαστε από το πάθος και την αφοσίωση που φέρνετε στην εργασία σας κάθε ημέρα. Έτσι κατασκευάσαμε ένα τρακτέρ που λειτουργεί με τον τρόπο που εργάζεστε. Είναι ο δικός μας τρόπος για να πούμε: Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε!"