ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΓΕΛΑΔΩΝ

Η απόλαυση των γαλακτοκομικών προϊόντων στο τραπέζι μας ξεκινά με την αφοσίωσή σας για υγιεινές αγελάδες και υγιεινό γάλα. Για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τα στάνταρ σας υψηλά, στην απόδοση που επιδιώκετε, η ευέλικτη απόδοση των τρακτέρ 5E παραμένει απαράμιλλη.
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ.

ΙΣΧΥΡΟ, ΚΑΘΑΡΟ, ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ

Ένα τρακτέρ 5E σάς παρέχει την καθαρή ισχύ που χρειάζεστε για τις πολλές εργασίες φορτωτή και μεταφοράς που έχει μια γαλακτοπαραγωγική φάρμα. Ο κινητήρας "μόνο ντίζελ" συνδυάζει έγχυση καυσίμου κοινής γραμμής υψηλής πίεσης μαζί με ηλεκτρονικό έλεγχο για χαμηλές ονομαστικές στροφές κινητήρα, 2.100 σ.α.λ., που διατηρούν χαμηλά την κατανάλωση καυσίμου, παράγουν μεγάλη ροπή και πληρούν τους κανονισμούς εκπομπών Σταδίου V.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ "ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ" – ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΒΩΤΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ POWRREVERSER™ 12/12 ΚΑΙ 24/12 ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ / ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΙΡΑ.

ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ

Ο φορτωτής σας καταπονείται σημαντικά στη γαλακτοπαραγωγική φάρμα σας – Χρειάζεστε ένα υδραυλικό σύστημα που να μπορεί να ανταποκριθεί. Το υδραυλικό σύστημα ανοικτού κέντρου της σειράς 5E με δύο αντλίες παρέχει συνολική ροή 66 l/min και είναι γνωστό για την αξιόπιστη απόδοσή του. Επίσης αποκτάτε δύο προαιρετικές SCV και το αυξημένης απόδοσης PTO 540/540E.
ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ 5E ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΦΟΡΤΩΤΗ ΜΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΦΑΡΜΑΣ – ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟ ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΙΚΡΗ ΑΚΤΙΝΑ ΣΤΡΟΦΗΣ.

"Εμπνεόμαστε από το πάθος και την αφοσίωση που φέρνετε στην εργασία σας κάθε ημέρα. Έτσι κατασκευάσαμε ένα τρακτέρ που λειτουργεί με τον τρόπο που εργάζεστε. Είναι ο δικός μας τρόπος για να πούμε: Σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε!"